Reese Witherspoon očarí aj obyčajnou jednoduchosťou

Paparazzovia pred pár dňami zastihli Reese Witherspoon v slnečnom Kalifornskom meste – Los Angeles, keď sa vracala z malých nákupov pre domácnosť. Hviezda filmu Pravá blondínka bola pred pár mesiacmi aj na obálke amerického časopisu Vogue, kde urči

pridal Karin Miháliková 2.2.2009 o 7:00


Paparazzovia pred pár dňami zastihli Reese Witherspoon v slnečnom Kalifornskom meste – Los Angeles, keď sa vracala z malých nákupov pre domácnosť. Hviezda filmu Pravá blondínka bola pred pár mesiacmi aj na obálke amerického časopisu Vogue, kde určite presvedčila o svojom dobrom looku v dizajenérskych šatách

reese witherspoon 00 470x338 Reese Witherspoon očarí aj obyčajnou jednoduchosťou

Pravda je však taká, že Reese nepotrebuje celú čatu stylistov na to, aby vyzerala dobre. Stačí jej k tomu niekoľko jednoduchých basicov s peknými doplnkami a voila - look a la Reese je na svete.

Ak sa chcete priblížiť Reesinmu štýlu, určite nemusíte príliš prehrabávať šatník. Stačí jednoduché biele tielko cez ktoré prehodíte biele tričko a svetrík na gombíky. Pekným malým detailom sú tyrkysovo modré korále, ktoré ak nemáte, zoženiete ich prakticky v akejkoľvek bižutérii. Nehovoriac o úzkych čiernych nohaviciach, ktoré sú prakticky základom každého ženského šatníku prakticky rovnako, ako (by aspoň mali byť) malé čierne šaty.

V poslednej dobe je však na celebritách čoraz častejšie vidieť topánky s drevenou podrážkou – žeby to bola nová predpoveď v móde? Možné to je, ale ak áno, tak potom jedine ak s gélovými vložkami, ktoré zabránia robeniu odtlakov… určite sami uznáte, že toto je nevýhoda každých drevákov. Tak či onak, veľa prúžkov na topánkach bude in počas sezóny jar/leto 2009. Ak sa tešíte už teraz, skúste napríklad gladiátorky - tie budú totálnym hitom.

reese witherspoon 01 470x689 Reese Witherspoon očarí aj obyčajnou jednoduchosťou

reese witherspoon 02 470x696 Reese Witherspoon očarí aj obyčajnou jednoduchosťou

reese witherspoon 03 470x666 Reese Witherspoon očarí aj obyčajnou jednoduchosťou

reese witherspoon 04 470x752 Reese Witherspoon očarí aj obyčajnou jednoduchosťou







Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]