Nový make-up Lancôme — Declaring Indigo. Lahôdka jesene

Aj v kozmetike NARS, ktorú som spomínala nedávno, sa objavil odtieň modrej, no až Lancôme túto farbu využil naplno. Nová kolekcia Declaring Indigo je oslavou Paríža a zameriava sa na odtiene , ktoré predstavujú glamour, energiu a vášeň tohto mesta vo far

pridal Hana Jariabková 19.8.2009 o 6:00


Aj v kozmetike NARS, ktorú som spomínala nedávno, sa objavil odtieň modrej, no až Lancôme túto farbu využil naplno. Nová kolekcia Declaring Indigo je oslavou Paríža a zameriava sa na odtiene , ktoré predstavujú glamour, energiu a vášeň tohto mesta vo farbách indigovo modrej, výraznej červenej a luxusnej zlatej.

Neviem ako pre vás, ale pre mňa láska na prvý pohľad.

lancome indigo 01 Nový make up Lancôme    Declaring Indigo. Lahôdka jesene

To, či bude kolekcia dostupná aj u nás, si ale naozaj netrúfam odhadnúť. Samozrejme, Lancôme sa u nás predáva, no asi by bolo najlepšie zbehnúť do našich luxusných drogérií (vy viete, ktoré mám na mysli) a spýtať sa. Ak nič, tak potom nám neostáva nič iné, ako hľadať alternatívy, alebo zájsť kúsok za hranice a pozrieť sa tam.

Najviac z celej kolekcie ma však očaril asi lak na nechty. Sýto-modrá farba sa pre mňa stala akási nákazlivá, možno preto, lebo mi pripomína nočnú oblohu. Niečo, čo musím mať. Lak okrem modrej (Indigo Paris) vychádza aj v odtieňoch Golden AudacityRouge Liberty.

lancome indigo 02 Nový make up Lancôme    Declaring Indigo. Lahôdka jesene

Špecialitkou by mali byť očné tiene, či tzv. gélové linky. Po nanesaní majú lesklý vzhľad. Na obrázku v čiernej (Noir Magnificence), dostupné aj v hnedej (Brun Elegance) a modrej (Indigo Charm).

lancome indigo 03 Nový make up Lancôme    Declaring Indigo. Lahôdka jesene

Paleta očných tieňov; na obrázku Indigo Charm, vychádzajú aj palety s názvami Golden Audacity a Nude Elegance. Ak vás zaujímajú tieto farby naživo, pozrite sa sem.

lancome indigo 05 Nový make up Lancôme    Declaring Indigo. Lahôdka jesene

Taštička a sada štetcov je však výhradná exkluzívka pre americké obchody Nordstorm. Je mi ľúto.

lancome indigo 04 Nový make up Lancôme    Declaring Indigo. Lahôdka jesene

Celú kolekciu si môžete pozrieť na stránkach Lancôme.







Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]