Kabelka Kate Spade: Kniha, ktorú budete radi súdiť podľa obalu

Návrhárka Kate Spade, ktorá ešte pred svojou kariérou v módnom dizajne pracovala ako redaktorka v magazíne Mademoiselle a vydala sériu kníh o zdvorilom správaní a štýle, sa asi len tak náhodou nenechala uniesť knižnými motívmi, ktoré zapracovala do svoje

pridal Hana Jariabková 18.8.2010 o 11:00


Návrhárka Kate Spade, ktorá ešte pred svojou kariérou v módnom dizajne pracovala ako redaktorka v magazíne Mademoiselle a vydala sériu kníh o zdvorilom správaní a štýle, sa asi len tak náhodou nenechala uniesť knižnými motívmi, ktoré zapracovala do svojej najnovšej kolekcie.

kate spade Kabelka Kate Spade: Kniha, ktorú budete radi súdiť podľa obalu

Zrejme ide o prvú knihu, ktorú som sama naozaj súdila podľa obalu a predsa by som ju ohodnotila ako jednu z najlepších najkrajších, aké som doteraz videla. Na výber je z obalov kníh The Great Gatsby od F. Scott Fitzgeralda (paradoxne môj obľubený autor, pričom kabelková verzia sa mi tiež páči najviac), Emma od autorky Jane Austin, The Importance of Being Earnest od Oscara Wilda a napokon aj knihy Great Expectations a A Tale of Two Cities od Charlesa Dickensa.

Samotná značka je na zaujímavé doplnky zameraná, keďže jej majiteľka vyhrala niekoľko rôznych ocenení ako objav roka za najlepšie doplnky od CFDA v roku 1996 a cenu za najlepšie doplnky roka od CFDA o dva roky neskôr.

Keďže knihy čítam radšej ako magazíny, kabelka-kniha mi príde nesmierne originálna a asi aj krajšia, ako magazínové kabelky. Jediný problém je, že stojí trochu viac, ako tvrdá väzba kníh, ktoré mám v knižnici. Pravdou však ostáva, že tento nápad Kate Spade nevymyslela ako prvá a knižné klasiky už predtým podobne spracovala napríklad Olympia Le-Tan. Originalita “viazania” však ostáva a kabelka-kniha sa presúva na môj wishlist doplnkov tohto roka.

Páči sa aj vám?

kate spade 02 Kabelka Kate Spade: Kniha, ktorú budete radi súdiť podľa obalu

kate spade 01 Kabelka Kate Spade: Kniha, ktorú budete radi súdiť podľa obalu

Foto via vanityfair.com, katespade.com



Zaradené pod: Kate Spade, Módne ikony




Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]