My Life And Things I Can’t Live Without: Blog o tom, bez čoho Karolína nevie žiť

Dnešný z našich blogových príspevkov patrí Karolíne z blogu My Life And Things I Can’t Live Without, ktorá je na blogerskej scéne už celkom vytrvalá stálica. Aj my radi sledujeme jej blog a musíme uznať, že je stále lepší a lepší. Máte aj vy blog,

pridal Módny bloger 16.9.2010 o 1:00


Dnešný z našich blogových príspevkov patrí Karolíne z blogu My Life And Things I Can’t Live Without, ktorá je na blogerskej scéne už celkom vytrvalá stálica. Aj my radi sledujeme jej blog a musíme uznať, že je stále lepší a lepší. Máte aj vy blog, o ktorom by ste chceli ostatným na Stajle dať vedieť? Prečítajte si pravidlá a zapojte sa!

Odmalička som mala veľký záujem o módu, oblečenie a štýl. Pamätám si, ako som každý víkend pozerala na ČT program Móda — Extravagance — Manýry a úplne hltala každú jednu prehliadku svetových značiek. Čo sa týka obliekania, bola som vždy tak povediac tvrdohlavá a mala som na módu vyhradený názor. Ak sa mi niečo nepáčilo, tak ma nikto nedonútil si to ani len obliecť. Mamička to mala so mnou občas ťažké. :)

Doba internetu priniesla veľa nových informácií a už to neboli len časopisy ale omnoho viac. Začalo sa blogovať. Nakoniec som sa rozhodla, že začnem písať blog o tom, čo mám rada a bez čoho nemôžem žiť — a z toho tak nejak aj vyplynul názov My Life And Things I Can’t Live Without. Začala som v dobe, keď nás bolo minimum. Bolo to presne deň pred mojimi 21. narodeninami.

Jedného dňa som objavila stránku The Sartorialist a dve hodiny som sa nemohla odlepiť od obrazovky a prechádzala som si všetky jeho staré príspevky. Doteraz je to stránka, na ktorú kliknem denne. Z návrhárskych ikon je pre mňa stálica Chanel. Na móde ma fascinuje to, že každý deň objavíte niečo nové. Zbožňujem videá zo stránky Style Like U, kde obyčajní aj neobyčajní ľudia hovoria o ich štýle, čo ich ovplyvnilo a prečo nosia práve to, čo nosia.

Zo začiatku som mala tendenciu písať blog štýlom “outfit of the day”. Je to podľa mňa tá populárnejšia forma, ale mne to úplne nesedí. Viem, že by to nebolo stopercentné, a preto o móde radšej iba píšem. Píšem o novinkách, trendoch, zaujímavostiach, ľuďoch so skvelým štýlom a veciach, ktoré ma nejakým spôsobom zaujali a mám pocit, že aj mojim čitateľom môžu niečo dať.

Keď som začala písať, nikto o tom nevedel, ani teraz o mojom blogu nevedia všetci v mojom okolí. Ale musím sa priznať, že som nesmierne rada, že som založila ten blog. Prežil so mnou veľa dobrého ale aj dosť ťažké chvíle a je to neopísateľne krásny pocit, keď vám prejavia podporu v podstate cudzí ľudia.

V budúcnosti chcem určite pokračovať v písaní blogu a mojím snom je zostať celý život taká aká som  – proste milujúca módu. Pretože štýl a móda je ako umenie – reprezentuje vás a veľa o vás prezradí. A v neposlednom rada je to predsa zábava!

Viac článkov nájdete na Kajinom blogu My Life And Thigs I Can´t Live Without.



Zaradené pod: Móda na Slovensku




Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]