Lukáš ‘Lucas Mode’: Módny svet nie je pre každého

Tento týždeň si predstavíme ďalší nový prírastok do našej módnej blogovej rodinky. Lukáš z blogu Lucas Mode patrí k tým, ktorí sa neboja prejaviť sa a my dúfame, že mu to vydrží! Pred tým, ako si vám tu vylejem moje módne srdce, patrilo by sa aspoň troch

pridal Módny bloger 6.10.2010 o 10:00


lucas 01 Lukáš Lucas Mode: Módny svet nie je pre každého

Tento týždeň si predstavíme ďalší nový prírastok do našej módnej blogovej rodinky. Lukáš z blogu Lucas Mode patrí k tým, ktorí sa neboja prejaviť sa a my dúfame, že mu to vydrží!

Pred tým, ako si vám tu vylejem moje módne srdce, patrilo by sa aspoň trochu predstaviť. Volám sa Lukáš/Lucas, mám 15 rokov a určite nepatrím do skupiny tuctvoých a dobrých chlapcov. Medzi moje záľuby patrí móda, styling, hudba, blogovanie, fotografovanie, čítanie, behanie a také to posedávanie mestskými kaviarňami. Je úžasné, keď sa človek môže voľne vyjadriť na témy, ktoré má rád a ešte úžasnejšie, keď sa ľudia s jeho názorom stotožňujú. A práve preto som si založil blog — lucasmode.blogspot.com. Niekedy vás mojimi článkami možno zarazím, či pobúrim, ale servítku pred ústa si rozhodne klásť nemienim. Teraz sa niektorí z vás možno smejú, že na takéto reči ešte nemám právo, keďže som len začiatočník, ale ak chce človek niečo dokázať, musí si vždy stáť za svojím názorom.

Móda síce je vesmír plný možností, ale ako by vyzeral vesmír bez hviezd, planét a komét? Určite nudne. V tomto prípade sú tieto veci štýl. Tak, ako Ralph Lauren povedal: Verím v štýl, nie v módu. Týmto však módu nechcem kritizovať, snažím iba podotknúť, že bez štýlu by tu proste nebola. Pre mňa má móda neopísateľné čaro. Sledovať nové kolekcie špičkových návrhárov, fashion weekendy a len tak si listovať nové vydanie Vogue, pri ktorom vám tuhne krv v žilách. To všetko je proste úžasné.

Najväčšou inšpiráciou je pre mňa Alexnader McQeen ( R.I.P ), Coco Chanel, Vivienne Westwood, Lady Gaga, Andy Warhol a dokonce aj malá blogová hviezda Tavi Gevinson. Raz by som to chcel dosiahnuť minimálne tam, kam ona. Všetkých týchto ľudí veľmi obdivujem a milujem ich svojskosť.

Čím ďalej, tým viac si začínam všímať, že teraz už skoro nikto nemá ucelený štýl. Obchody nám ponúkajú široký sortiment vecí a to, čo pred pár rokmi zaniklo, sa nám v novej podobe vždy ochotne vracia späť, takže to ľudia mixujú jedna radosť. Aj ja zapadám to tejto skupiny ľudí a v mojom šatníku by ste mohli nájsť náznak rocku, retra, elegancie a dokonca aj kúsok od hipisákov.

Veľa ľudí na Slovensku sa bojí vybočiť z radu tuctových a trochu viac experimentovať. Dobre oblečených ľudí vidím častejšie a častejšie, ale málo ktorý je zase originálny a zaujímavý. Táto skutočnosť dokazuje, že módny svet nie je pre každého. Keď sa však člověk narodí s dobrým vkusom, bude ho mať až do smrti.

Viac článkov od Lukáša nájdete na jeho blogu Lucas Mode.

lucas 02 Lukáš Lucas Mode: Módny svet nie je pre každého

lucas 03 Lukáš Lucas Mode: Módny svet nie je pre každého

lucas 04 Lukáš Lucas Mode: Módny svet nie je pre každého

lucas 05 Lukáš Lucas Mode: Módny svet nie je pre každého

lucas 06 Lukáš Lucas Mode: Módny svet nie je pre každého



Zaradené pod: Móda na Slovensku




Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]