Farebné ponožky, ktoré mu budete chcieť ukradnúť

Farby a farebné palety zastrešené spoločnosťou Pantone sú určite notoricky známe každému dizajnérovi, no rovnako aj nadšencom módy. Táto značka totiž každoročne stojí za najhorúcejšími farbami sezóny, či už v móde alebo mejkape. Väčšinou nejde o náhodu,

pridal Hana Jariabková 24.11.2011 o 23:00


Farby a farebné palety zastrešené spoločnosťou Pantone sú určite notoricky známe každému dizajnérovi, no rovnako aj nadšencom módy. Táto značka totiž každoročne stojí za najhorúcejšími farbami sezóny, či už v móde alebo mejkape. Väčšinou nejde o náhodu, keď vo viacerých kolekciách rôznych dizajnérov zbadáte podobné odtiene farieb.

pantone Farebné ponožky, ktoré mu budete chcieť ukradnúť

Kolekcia oblečenia a doplnkov Pantone x Gap.

Farebné spektrum značky má však rozhodne širšie zastúpenie: okrem toho, že každoročne vyhlasuje aj “farbu roka” (tento rok je to ružová), svoje farby mieša už aj do vlastných produktov módneho priemyslu.

V roku 2009 uviedla Pantone malú kolekciu oblečenia v spolupráci so značkou Gap. Tričká vo farbe roku 2009, ktorou bol optimistický oranžovo-žltý odtieň “Mimosa”, však dostal svoje pokračovanie. Na chuť mu určite prídu páni, pre ktorých je nová kolekcia ponožiek určená. Farby sú jasné a žiarivé a samozrejme im nechýba presné označenie odtieňa. Ak je teda váš partner dizajnér, práve ste mu našli prvotriedny darček. Ktovie, možno ho farebný odtieň inšpiruje v práci alebo aspoň zaujme každý pár očí v okolí.

Ponožky v ôsmich farbách nájdete na Asose za cenu od 8 – 11 €. Keďže majú univerzálnu veľkosť, možno si jedny rada ukradnete aj pre seba. Kliknutím na obrázky sa dostanete priamo na stránku produktu.

image1xxl 600x765 Farebné ponožky, ktoré mu budete chcieť ukradnúť

image1xxl 1 600x765 Farebné ponožky, ktoré mu budete chcieť ukradnúť

image3xxl 600x765 Farebné ponožky, ktoré mu budete chcieť ukradnúť

image1xxl1 600x765 Farebné ponožky, ktoré mu budete chcieť ukradnúť

image3xxl1 600x765 Farebné ponožky, ktoré mu budete chcieť ukradnúť

image1xxl 11 600x765 Farebné ponožky, ktoré mu budete chcieť ukradnúť

image1xxl 2 600x765 Farebné ponožky, ktoré mu budete chcieť ukradnúť

image3xxl 1 600x765 Farebné ponožky, ktoré mu budete chcieť ukradnúť



Zaradené pod: Tip na shop




Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]