Bleskovka: Vzorovaná jedinečnosť v kolekcii Marni pre H&M

Dojmy z kolekcie Versace pre H&M ešte nestihli doznieť a nadčencom módy po celom svete sa môžu srdcia znova rozbúchať pre novú spoluprácu. Consuelo Castiglioni, zakladateľka a riaditeľka Marni vytvorila v spolupráci s H&M jarnú kolekciu, ktorá do

pridal Michaela Katonová 30.11.2011 o 13:15


Dojmy z kolekcie Versace pre H&M ešte nestihli doznieť a nadčencom módy po celom svete sa môžu srdcia znova rozbúchať pre novú spoluprácu. Consuelo Castiglioni, zakladateľka a riaditeľka Marni vytvorila v spolupráci s H&M jarnú kolekciu, ktorá dokonale vystihuje podstatu značky.

Working process Photographer Magnus Magnusson1 600x399 Bleskovka: Vzorovaná jedinečnosť v kolekcii Marni pre H&M

„Chcela som vytvoriť skutočný šatník značky Marni plný našich obľúbených modelov v typických materiáloch a vzoroch. Vždy rada spájam vzory a farby, kombinujem moderné exotické motívy s grafikou v štýle “Bauhaus” a pridávam praktické športové prvky,“ vyjadrila sa Consuelo Castiglioni, zakladateľka a kreatívna riaditeľka Marni.

Rodinný podnik Marni si už roky udržiava unikátny štýl a určuje trendy vo vzoroch a siluetách. Ich kolekcie sú moderné aj hravé, chic a zároveň stále elegantné. Modely pre H&M potešia všetkých, ktorí sa neboja experimentovať a vytŕčať z radu svojským spôsobom, keďže značka je známa celoplošnými vzormi výrazných farieb. Siluety tiež značku Marni nezaprú: dlhé plisované sukne, šaty a kratšie nohavice v materiáloch ako bavlnený popelín, hodváb či žakárový úplet.

„Marni dokáže vniesť do celej svojej tvorby moderný šmrnc, v ktorom kombinuje vzory a doplnky veľmi hravým, a predsa elegantným spôsobom. Je fantastické sledovať, ako Consuelo Castiglioni dokáže zosúladiť svoje návrhy, zladiť nové kombinácie vzorov a farieb, pričom z každého modelu dýcha jej neuveriteľná zručnosť. Kolekcia sa dostane do predajní v ideálnom čase ako príjemné ohlásenie jari,“ prezradila o spolupráci Margareta van den Bosch, kreatívna konzultantka H&M.

Vzorovaná jedinečnosť Marni pre H&M bude k dispozícii od 8. marca 2012 v asi 260 predajniach po celom svete a na internete.

Working process Photographer Magnus Magnusson2 600x399 Bleskovka: Vzorovaná jedinečnosť v kolekcii Marni pre H&M

Working process Photographer Magnus Magnusson3 600x900 Bleskovka: Vzorovaná jedinečnosť v kolekcii Marni pre H&M

Working process Photographer Magnus Magnusson5 600x542 Bleskovka: Vzorovaná jedinečnosť v kolekcii Marni pre H&M



Zaradené pod: H&M, Tip na shop




Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]