Štýl Veľkého Gatsbyho bude ešte väčší

Rok 2012 sa už teraz pripravuje na veľké filmové premiéry a medzi ne bude rozhodne patriť aj film Veľký Gatsby (The Great Gatsby). Táto filmová inscenácia čerpá z rovnomennej knihy amerického autora Francisa Scotta Fitzgeralda vydanej v roku 1925. Jeho d

pridal Hana Jariabková 5.12.2011 o 0:00


Rok 2012 sa už teraz pripravuje na veľké filmové premiéry a medzi ne bude rozhodne patriť aj film Veľký Gatsby (The Great Gatsby). Táto filmová inscenácia čerpá z rovnomennej knihy amerického autora Francisa Scotta Fitzgeralda vydanej v roku 1925. Jeho dielo sa nestalo len literárnou klasikou, ktorá je už tretíkrát sfilmovaná. Pre fanúšikov módy bude mať totiž pár svetlých bodov — sú nimi kostýmy, šperky a herecké obsadenie.

307708 10150383216552083 190561952082 8548676 1549720227 n Štýl Veľkého Gatsbyho bude ešte väčší

Modelka a herečka Gemma Ward si vo Veľkom Gatsbym zahrá postavu Catherine Wilson.

V prvom rade medzi hviezdami ako Leonadro DiCaprio (v úlohe Jaya Gatsbyho), Carey Mulligan (Daisy Buchanan) a Tobey Maguire (Nick Carraway) zažiari aj modelka (a viackrát “ostrieľaná” herečka) Gemma Ward. Tento raz sa jej podarilo získať úlohu Catherine Wilson, sestru Myrtle, ktorú si zas zahrá Isla Fisher. Vidieť ju môžeme v dobovom kostýme priamo z natáčania.

Sú to práve kostýmy, ktoré by mali zaujať všetkých poriadnych fashionistov. Denník Huffington Post sa zmienil, že by malo ísť o vintage kúsky. Okrem toho, šperky — konkrétne “kolekciu s diamantmi zasadenými v platine a perlami” — do filmu prinesie značka Tiffany & Co. Okrem nich vyhotoví aj porcelánové riady a strieborné príbory.

Vo filmovej adaptácii z roku 1974, v ktorej si v hlavných úlohách zahrali Robert Redford a Mia Farrow, boli použité kostýmy značky Ralph Lauren. Zatiaľ nie je známe, či aj nová verzia bude mať svojho návrhára, alebo sa bude sústrediť prevažne len na historické odevy.

Na novom Veľkom Gatsbym bude zaujímavé to, že bude v 3D — vraj aby sa “prehĺbila dramatickosť”. Dej, ktorý sa odohráva na začiatku 20. rokov minulého storočia, je zasadený do New Yorku a newyorského Long Islandu. Natáčanie napriek tomu prebieha v Austrálii. Uvidíme, či nová filmová podoba naozaj bude stáť za to — na vlastné oči si ju s knihou alebo predošlými snímkami budeme môcť porovnať až v decembri budúceho roku, no určite si ju budeme môcť vychutnať práve vďaka bohatým kostýmom a zaujímavému hereckému nasadeniu.

leonardo dicaprio carey mulligan gatsby centennial 07 Štýl Veľkého Gatsbyho bude ešte väčší

Carey Mulligan, Leonardo DiCaprio a Toby Maguire pri natáčaní scén nového Gatsbyho.

leonardo dicaprio carey mulligan gatsby centennial 06 Štýl Veľkého Gatsbyho bude ešte väčší



Zaradené pod: O móde pri káve




Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]