Style Passport: Destinácia vašej cestovnej horúčky

Hlboké vody internetu ponúkajú nespočetné množstvo obchodov, v ktorých keď začnete nakupovať raz, budete sa k nim vracať s čoraz väčšou dôverou. K jedným z nich patrí aj Style Passport, ktorý sa špecializuje na kvalitné oblečenie rozdelené podľa typu des

pridal Hana Jariabková 12.12.2011 o 11:44


Hlboké vody internetu ponúkajú nespočetné množstvo obchodov, v ktorých keď začnete nakupovať raz, budete sa k nim vracať s čoraz väčšou dôverou. K jedným z nich patrí aj Style Passport, ktorý sa špecializuje na kvalitné oblečenie rozdelené podľa typu destinácie. Ak často balíte kufre, no stále sú prázdne alebo ich obsah nespĺňa požiadavky štýlu, ktorý vám pomôže zapadnúť, ste na správnej adrese.

passport 03 Style Passport: Destinácia vašej cestovnej horúčky

Medzi značkovým oblečením sa dajú nájsť mení ako Sonia Rykiel, Missoni alebo Whistles. Ceny preto samozrejme nie sú a nemôžu byť najnižšie, ale so štipkou šťastia na Style Passport nájdete zľavové kódy, ktoré majú hodnotu niekedy až -40%. Či už hľadáte perfektný vzorovaný kufor alebo plavky od Diane von Furstenberg, na Style Passport ich určite nájdete.

Mimochodom, bez akých troch vecí si na cestách nemôžete zaobísť?

passport 01 Style Passport: Destinácia vašej cestovnej horúčky

passport 02 Style Passport: Destinácia vašej cestovnej horúčky



Zaradené pod: Tip na shop




Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]