Pripomeňte si, že ste žena — noste šaty

V poslednej dobe si čoraz častejšie kupujem šaty. Ako zisťujem, je to veľmi praktický odev. Vyzerám v ňom žensky a okmanžite viac nápadne ako zvyšok ulice. Vo väčšine prípadov stačí malé množstvo doplnkov či pekné pančušky a máte outfit ako vyšitý. Výhod

pridal Hana Jariabková 1.2.2012 o 0:00


V poslednej dobe si čoraz častejšie kupujem šaty. Ako zisťujem, je to veľmi praktický odev. Vyzerám v ňom žensky a okmanžite viac nápadne ako zvyšok ulice. Vo väčšine prípadov stačí malé množstvo doplnkov či pekné pančušky a máte outfit ako vyšitý. Výhodou je tiež to, že charakter šiat môžete ľahko obmeniť zvyšnými kúskami oblečenia. Ak doplníte formálnejšie šaty ležérnym sakom či trenčkotom, okamžite ste rozšírili možnosti ich nosenia aj do bežnej spoločnosti — a funguje to aj naopak.

dvf case Pripomeňte si, že ste žena    noste šaty

Jednou z módnych návrhárok, ktorá je skutočná milovníčka šiat, je aj Diane von Furstenberg. Model zavinovacích šiat DVF sa už dávno stal legendou, no napriek tomu asi neuškodí, keď sa ženám pripomenie, aby šaty nosili viac. Nápis, ktorý použila na jeden zo svojich doplnkov, na púzdro na iPhone, sa stal aj mojim obľúbeným heslom. Správa Diane znie jasne: “Cíť sa ako žena — obleč si šaty”. Ako je to u vás? Nosíte šaty, keď sa chcete cítiť viac žensky?

Púzdro na iPhone si môžete zakúpiť cez Nordstrom za cenu 23,00 €.







Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]