Grammy Awards 2012: Čierny smútok za Whitney

Ocenenia Grammy Awards sa tento rok niesli v smútku za zosnulou Whitney Houston, ktorá sa už nedožila svojho plánovaného vystúpenia na najväčších hudobných oceneniach v USA. Celebrity vyjadrovali svoj smútok nad stratou úžasného hodubného talentu, no ako

pridal Karin Miháliková 14.2.2012 o 0:00


Ocenenia Grammy Awards sa tento rok niesli v smútku za zosnulou Whitney Houston, ktorá sa už nedožila svojho plánovaného vystúpenia na najväčších hudobných oceneniach v USA. Celebrity vyjadrovali svoj smútok nad stratou úžasného hodubného talentu, no ako sa vraví: šou musí pokračovať.

grammy Grammy Awards 2012: Čierny smútok za Whitney

Na Grammy bolo tento rok naozaj veľa čiernej. Neviem, koľko čiernych šiat bolo plánovaných dopredu a koľko celebrít si šaty zamenilo do smútočnej farby na poslednú chvíľu, no našťastie sa našli aj výnimky, ktoré červený koberec aspoň trochu “rozveselili”. Aj ja som sa napokon rozhodla upustiť od vhodnosti farieb, ktoré si celebrity vybrali a skôr som sa sústredila na to, čo vyzeralo celkovo menej alebo viac vhodne.

Prekvapilo len niekoľko dám: v dobrom najviac Rihanna a Katy Perry, kým výstrelky priniesla speváčka RobynSkylar Grey. Ako to dopadlo celé, si môžete pozrieť v pokračovaní článku.

Úžasná a víťazná Adele si na večer pripravila krásne dlhé šaty navrhnuté Giorgiom Armanim. Jej vizáž je klasika, ktorú na nej už poznáme. Aj keď ničím neprekvapila, žiari ako vždy.

adele grammy awards 2012 01 Grammy Awards 2012: Čierny smútok za Whitney

Adele v šatách Giorgio Armani.

Ostala som milo prekvapená Aliciou Keys, ktorá si obliekla šaty značky Alexandre Vauthier. Robia jej perfektnú siluetu, no mám dve výhrady: mohli byť o trochu kratšie a ukázať aspoň kolená, kým topánky bez čierneho remienka by jej nohy predĺžili tiež. Inak sú jej louboutinky veľmi zaujímavé, nemyslíte?

alicia keys swizz beatz grammys 02 Grammy Awards 2012: Čierny smútok za Whitney

Alicia Keys v šatách Alexandre Vauthier s manželom Swizzom Beatzom.

Amber Rose dnes budeme tieskať. A síce nie preto, lebo by bola oblečená najlepšie z celých Grammy, ale preto, lebo je to najlepšie, čo sme na nej doteraz kedy mali možnosť vidieť.

amber rose wiz khalifa grammys 06 Grammy Awards 2012: Čierny smútok za Whitney

Amber Rose v šatách Versace s Wizom Khalifa v obleku D&G.

Tomuto sa hovorí odvážny strih! Anne V vie, ako zaujať fotografov a myslím si, že jej partner Adam Levine si zvýšenú pozornosť užíval tiež.

anne v adam levine 2012 grammy awards 02 Grammy Awards 2012: Čierny smútok za Whitney

Anne V s priateľom Adamom Levine.

Carrie Underwood chcela poriadne červenokobercové šaty a má ich mať. Strihovo nemám žiadne výčitky (najmä počas chôdze vyzerali krásne), ale ich biela farba nie je pre Carrie vhodná. Chcelo by to niečo jemnejšie a krémovejšie. Potom by to bolo výborné.

carrie underwood grammys 2012 red carpet 04 Grammy Awards 2012: Čierny smútok za Whitney

Carrie Underwood v šatách Gomez-Garcia.

Kto ma túto sezónu naozaj zaujal? Corinne Bailey Rae. Narozdiel od niektorých iných kolegýň vyzerá v čiernej skvelo. Páči sa mi jej rozfúkaný účes a červený rúž, no niečo iné a jemnejšie by som rada videla na jej nohách.

Corinne Bailey Rae Worst Dressed Celebs at 2012 Grammy Awards 2 689x1024 Grammy Awards 2012: Čierny smútok za Whitney

Corinne Bailey Rae v šatách Christian Siriano.

Priznám sa, že Fergie mi nikdy nie je celkom pochuti. Šaty Jean Paul Gaultier zaujali svojou priehľadnosťou a farbou, ktorá speváčku mierne prebíja, no čipka ju zároveň trochu tlmí. Na Stajl sme vybrali celkom lichotivú fotku, ale v skutočnosti Fergie v šatách pôsobí trošku viac mohutne. A tu je problémom, aspoň podľa mňa, práve spomínaná čipka. Fergie sa jemné vzory zo štylistického hľadiska nehodia — často inklinuje k rôznym ostňom, pri ktorých by mala asi aj ostať. Aký je váš názor?

fergie grammy awards 2012 06 Grammy Awards 2012: Čierny smútok za Whitney

Fergie v šatách Jean Paul Gaultier Haute Couture.

Gwyneth Paltrow zvolila zaujímavo riešené šaty od Stelly McCartney. Síce jej mierne zužujú ramená, ale robia dobrú službu v oblasti pása. Smutnú čiernu rozjasňuje aspoň červený lak na nechtoch.

gwyneth paltrow grammy awards 2012 01 Grammy Awards 2012: Čierny smútok za Whitney

Gwyneth Paltrow v šatách Stella McCartney.

Jessie J má grády. Priznám sa, že tento strih šiat ma nikdy príliš neoslovil, ale v jej prípade sa mi páči metalická farba, ktorá priam Jessie dotvára.

jessie j Grammy Awards 2012: Čierny smútok za Whitney

Jessie J v šatách Julien Mcdonald.

Kate Beckinsale v šatách Zuhair Murad je pre mňa sklamaním. Neberte to zle, problém nie je v tom, že by vyzerala zle, alebo že by bol s niečím “problém”. Jej outfit je však dosť nudný. Krémová a čierna… myslím, že Kate mohla prísť na niečo originálnejšie.

kate beckinsale grammys 06 Grammy Awards 2012: Čierny smútok za Whitney

Kate Beckinsale v šatách Zuhair Murad.

Katy Perry je skutočná hviezda. V šatách Elie Saab zažiarila a farbu zladila k svojim vlasom. Výstrih by mohol byť v jej prípade pokojne väčší, ale nekazme si toľko náš prvý dobrý dojem.

katy perry grammy awards 02 Grammy Awards 2012: Čierny smútok za Whitney

Katy Perry v šatách Elie Saab couture.

katy perry grammys golden gal 01 Grammy Awards 2012: Čierny smútok za Whitney

Katy Perry s Rihannou.

Ďalším prekvapením večera je Kelly Osbourne. Aj keď už dlhšie nie som priam nadšená z jej farby vlasov, jej zlaté flitre na šatách mi spravili radosť. Vyzerá čarovne a žensky — a skutočne jej to pristane.

kelly osbourne grammy awards 2012 03 Grammy Awards 2012: Čierny smútok za Whitney

Kelly Osbourne v šatách Tony Ward.

Jednou z princezien večera bola Kelly Rowland v šatách Alberta Ferretti. Sieťkový top s bohatým zdobením sme tu už mali veľakrát, ale jej look je napriek tomu príjemný, i keď nie je ničím špeciálny.

kelly rowland grammy awards 2012 031 Grammy Awards 2012: Čierny smútok za Whitney

Kelly Rowland v šatách Alberta Ferretti.

Drahé dámy, keď vám narastie bruško a budete hľadať šaty na dôležitú udalosť, berte si príklad od Lily Aldridge. Ich farba, strih a potlač na Lily vyzerajú sviežo a nápadito. Vyzerá naozaj skvele!

kings of leon lily aldridge grammys 2012 05 Grammy Awards 2012: Čierny smútok za Whitney

Lily Aldridge v šatách Gucci.

Za poslednou kreáciou Lady Gaga stojí Donatella Versace. Prekvapujú nás ešte vôbec jej šaty?

lady gaga grammy awards 2012 fisnet 07 Grammy Awards 2012: Čierny smútok za Whitney

Lady Gaga v špeciálnom dizajne Versace.

Rihanna stavila všetko na to, že má perfektné telo a vyzerá sexy. Vôbec jej to ale nevyčítam. Šaty Giorgia Armaniho zladila so zlatými doplnkami a vyšlo jej to. Všimnite si aj peknú retiazku na chrbte.

rihanna grammy awards 2012 04 Grammy Awards 2012: Čierny smútok za Whitney

Rihanna v špeciálnom dizajne od Giorgia Armani.

rihanna grammy awards 2012 01 Grammy Awards 2012: Čierny smútok za Whitney

Pri speváčke Robyn je ťažké hodnotiť. Toto je jej štýl a žiadne pravidlá a medze sa mu nekladú. Veľké plus bude mať určite u všetkých žien, ktoré sa za každú cenu nesnažia skryť svoje menej popredné časti tela.

robyn grammys 10 Grammy Awards 2012: Čierny smútok za Whitney

Robyn.

Skylar Grey je rovnako svojská ako Robyn. Biele šaty silno kontrastujú s jej čiernymi vlasmi a tmavým mejkapom. Smrtonosný výzor bude asi nový trend.

skylar grey grammys 08 Grammy Awards 2012: Čierny smútok za Whitney

Skylar Grey.

Tak, ako sme držiteľkou Grammy článok začali, tak ho ním aj skončíme. Reč je o Taylor Swift, ktorá si obliekla šaty Zuhair Murad. Prvýkrát sa na červenom koberci pokúsila o niečo nové, no nemôžem povedať, že to bola trefa do čierneho. V šatách pôsobí útlučko a na sčesané vlasy si neviem zvyknúť. Šaty, ktoré mala pri prijatí ceny, pôsobia už omnoho lepšie. To je Taylor, ako ju poznáme — jemná a krásna.

taylor swift Trend Spotting Glittery Gowns at 2012 Grammy Awards 7 435x580 Grammy Awards 2012: Čierny smútok za Whitney

Taylor Swift v šatách Zuhair Murad.

Taylor Swift Accepts Award At 2012 Grammys 697x1024 Grammy Awards 2012: Čierny smútok za Whitney

Podeľte sa s nami v komentároch, ktorá celebrita to podľa vás tento raz “vyhrala”!







Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]