Williama a Kate oblečie tentoraz značka Mattel

Verili by ste, že to bude už rok, odkedy sa zosobášili princ William s Kate Middleton, dnes vojvoda a vojvodkyňa z Cambridge? Slávnosť, ktorá prebehla 28. apríla vo Westminsterskom opátstve v Londýne, sledoval celý svet. Štyri mesiace pred veľkolepou uda

pridal Karin Miháliková 22.2.2012 o 0:20


Verili by ste, že to bude už rok, odkedy sa zosobášili princ William s Kate Middleton, dnes vojvoda a vojvodkyňa z Cambridge? Slávnosť, ktorá prebehla 28. apríla vo Westminsterskom opátstve v Londýne, sledoval celý svet. Štyri mesiace pred veľkolepou udalosťou svet obehla séria fotografií Maria Testina (vtedy ešte budúcich) mladomanželov a potom už všetci rozoberali iba to, aké bude mať krásna “princezná” šaty.

kw Williama a Kate oblečie tentoraz značka Mattel

Keď sa deň pred svadbou v hoteli, kde dočasne bývala Kate Middleton, objavila módna návrhárka Sarah Burton, tajomstvo svadobných šiat síce ešte nebolo úplne potvrdené, ale určite prezradené. V deň svadby Buckinhamský palác potvrdil, že šaty a lodičky pochádzajú z dielne Alexander McQueen. Neprešiel ani rok a jeho dizajn “ukradol” Mattel – z najznámejšieho britského páru sa stali bábiky Barbie a Ken.

Pikoška je o to zaujímavejšia, že zberateľské figúrky si môžete zakúpiť aj vy. Predávajú sa na britskom Amazone za L99.00 a chýbať by nemali žiadnemu obdivovateľovi kráľovskej rodiny. Čo poviete, páčia sa vám a vzali by ste si ich za svoje?



Zaradené pod: Celebrity




Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]