Dior má nového dizajnéra, je ním Raf Simons

Odchod Rafa Simonsa zo značky Jil Sander bol v marci tohto roku oplakaný a jeho posledná kolekcia vyvolala pozitívne ovácie. Dnes je už isté, že nešlo o náhodu. Jeho dizajn pre značku, pod ktorou tvoril sedem rokov, si získal uznanie. Za jeho odchodom sa

pridal Hana Jariabková 10.4.2012 o 0:00


Odchod Rafa Simonsa zo značky Jil Sander bol v marci tohto roku oplakaný a jeho posledná kolekcia vyvolala pozitívne ovácie. Dnes je už isté, že nešlo o náhodu. Jeho dizajn pre značku, pod ktorou tvoril sedem rokov, si získal uznanie. Za jeho odchodom sa ale asi už vtedy skrývalo i čosi iné — prestup do druhého módneho domu. Ako v pondelkový večer oznámilo zastúpenie značky Christian Dior, po dvojročnej absencii kreatívneho riaditeľa do pozície nastúpi práve Simons.

r simons Dior má nového dizajnéra, je ním Raf Simons

Raf Simons začal s navrhovaním pánskych odevov v roku 1995 a spolupracoval s menami ako Jean-Paul Gaultier či Martin Margiela. Práca u Diora bude bez pochýb veľkou výzvou a zároveň zodpovednosťou. Zatiaľ sa však zdá, že svoju novú pozíciu berie s potešením ale i zodpovednosťou.

“Pán Dior priniesol množstvo inovácií počas veľmi krátkeho obdobia. Stalo sa to uprostred 20. storočia, obdobia, ktoré ma veľmi zaujíma, či už ide o módu, architektúru alebo umenie,” vyjadril sa.

Prvú kolekciu Simonsa uvidíme už v lete na parížškom týždni haute couture. Neviem ako vy, ale ja už teraz horím nedočkavosťou.



Zaradené pod: Módne ikony




Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]