Nebojte sa siahnuť po extravagantných topánkach!

O tom, že jar je obdobím farieb a “znovuzrodenia”, nemusíme nikoho presviedčať. Svoje ženské krivky zahaľujeme do čoraz menších vrstiev a siahame po farebnejších kombináciách, ako tomu bolo počas zimy. Palety farieb sa preniesli aj do doplnko

pridal Monika Sládková 17.4.2012 o 0:00


O tom, že jar je obdobím farieb a “znovuzrodenia”, nemusíme nikoho presviedčať. Svoje ženské krivky zahaľujeme do čoraz menších vrstiev a siahame po farebnejších kombináciách, ako tomu bolo počas zimy. Palety farieb sa preniesli aj do doplnkov a topánok. V minulosti sa spájali skôr s praktickosťou, a preto boli v klasických farbách — v čiernej, hnedej, krémovej a sem tam aj bielej.

titulka1 Nebojte sa siahnuť po extravagantných topánkach!

Experimenty v podobe kombinovania rôznych odtieňov farieb však vyšli veľmi dobre a dnes máme na výber široké spektrum takýchto štýlových výrazných topánok. Pozrime sa spoločne, čo si môžeme obuť túto jar aj vďaka internetovým obchodom.

Topánky na platforme — predstavujú symbol pohodlia a zároveň elegancie. Aj napriek tomu, že dosahujú niekoľko centimetrov na výške, máte pocit, ako keby ste chodili v športovej obuvi. Na pohľad predlžujú nohy a ženám, ktoré sú takpovediac “krv a mlieko”, zoštíhľujú figúru. Tieto topánky využívajú kombináciu rôznych typov materiálov ako PVC s kožou (lesklou alebo matnou) alebo s drevenou platformou.

C Nebojte sa siahnuť po extravagantných topánkach!

Platformové topánky s dievčenskými motívmi a prvkami ASOS.

E Nebojte sa siahnuť po extravagantných topánkach!

Lodičky na platforme – asi najdostupnejší, najpredávanejší a najobľúbenejší model topánok, aký u nás dostanete. Nosiť ich môžete podľa chuti a vkusu: k nohaviciam aj sukniam, od jari až do jesene. Platforma chráni pred nárazmi tvrdého chodníka a znižuje výšku “bolestivého” uhlu medzi prstami a pätou. Priznajte sa: koľko párov vlastníte?

F Nebojte sa siahnuť po extravagantných topánkach!

G Nebojte sa siahnuť po extravagantných topánkach!

Vysoké lýtkové gladiátorky — sú vhodnejšie skôr na obdobie prelomu jar/leto, kedy krásne zvýraznia nielen chodidlá, ale aj nohy samotné. Pekne ukážu aj v kombinácii s krátkymi rifľovými šortkami a jednoduchým blazerom, dlhším po boky. Vďaka vyššiemu opätku pôsobia veľmi elegantne, šmrncovo a sexy.

D Nebojte sa siahnuť po extravagantných topánkach!

Topánky značky Aperlai a Topshop.

Vysoké topánky s hrubým opätkom – tieto topánky so zvláštne zalomeným hrubým opätkom, ktorý pôsobí ako keby sa rozchádzal do strán, sú hitom posledných dvoch rokov. Na Slovensku si našli len málo priaznivcov, no akonáhle si ich obujete, zistíte, že vyzerajú veľmi pôsobivo a vďaka farebnému prevedeniu majú silný retro nádych.

A Nebojte sa siahnuť po extravagantných topánkach!

Vysoké topánky s hrubým opätkom značky Aperlai a Topshop.

B Nebojte sa siahnuť po extravagantných topánkach!

A čo vy — ste otvorené takýmto odvážnym topánkam alebo preferujete radšej klasické modely?



Zaradené pod: Trendy a štýl




Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]