Stajl.sk na predaj

Minulý rok stránky Stajl oslávili svoje tretie narodeniny. Fungovanie podobného projektu na dennej báze si vyžaduje systematickú prácu a prípravu, ktorá nie je vždy najľahšia, ale výsledok doteraz vždy priniesol svoje ovocie v podobe príjemného čítania a

pridal Hana Jariabková 8.5.2012 o 23:00


Minulý rok stránky Stajl oslávili svoje tretie narodeniny. Fungovanie podobného projektu na dennej báze si vyžaduje systematickú prácu a prípravu, ktorá nie je vždy najľahšia, ale výsledok doteraz vždy priniesol svoje ovocie v podobe príjemného čítania a pocitu, že móda je zaujímavá aj v tak malej krajine, akou je tá naša.

Záujmy každého z nás sa však menia a rebríčky hodnôt sa posúvajú. Sama nie som výnimkou, a preto som dospela k záveru, že chcem Stajl odovzdať do rúk niekomu inému, kto by môj prvý internetový projekt riadil ďalej namiesto mňa. Verím, že môj nástupca bude mať viac možností a podarí sa mu tieto stránky posunúť vpred a zároveň dohliadať na redakciu, ktorá je stále plná síl a odhodlania pokračovať vo svojej výbornej práci.

Ak máte záujem Stajl.sk odkúpiť, kontaktujte nás na emailovej adrese [email protected].



Zaradené pod: Stajl o stajle




Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]