Už aj Banská Bystrica má svoje H&M

Vo štvrtok 3 .mája 2012 stáli ľudia v zástupe a netrpezlivo očakávali otvorenie obchodu úspešného švédskeho reťazca v Europa Shopping Center v Banskej Bystrici. Keď sa ozvalo odpočítavanie: päť, štyri, tri, dva, jeden a hudba z filmu Piráti z Karibiku, m

pridal Michaela Katonová 11.5.2012 o 0:00


Vo štvrtok 3 .mája 2012 stáli ľudia v zástupe a netrpezlivo očakávali otvorenie obchodu úspešného švédskeho reťazca v Europa Shopping Center v Banskej Bystrici. Keď sa ozvalo odpočítavanie: päť, štyri, tri, dva, jeden a hudba z filmu Piráti z Karibiku, malé nákupné šialenstvo sa mohlo začať.

DSCN2637 600x450 Už aj Banská Bystrica má svoje H&M

Ten, kto očakával, že počas dopoludnia nepríde veľa ľudí, sa mýlil. Mnohých zaujala akcia “Nakúp nad 40 € a dostaneš poukážku na 15 €”. Pri kabínkach a pokladniach sa tvorili rady a zamestnanci mali čo robiť, aby zvládali nápor kupujúcich. Nechýbal im však úsmev na perách a ochota pomôcť a poradiť aj keď mali v rukách tridsať vešiakov s oblečením. Hoci tlak postupne ustával, ešte polhodinu pred záverečnou bolo takmer nemožné sa dostať do kabínky, preto veľa ľudí využilo možnosť vyskúšať si veci doma a môcť ich kedykoľvek do 30 dní vrátiť.

Banskobystrickému H&M prajeme veľa úspešných dní, ako bol ten prvý a spokojných zákazníkov.



Zaradené pod: H&M, Móda na Slovensku




Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]