Rihannin mystický mejkap v novom videoklipe Where Have You Been

Rihannu stálo natáčanie posledného klipu Where Have You Been tri dni tvrdej práce, na ktorej sa okrem filmového štábu podieľali skúsení choreografi, tanečníci ale i kostyméri a maskéri. Práve za jej líčením stála značka Kabuki Magic, ktorá Rihanninu tvár

pridal Hana Jariabková 24.5.2012 o 0:00


Rihannu stálo natáčanie posledného klipu Where Have You Been tri dni tvrdej práce, na ktorej sa okrem filmového štábu podieľali skúsení choreografi, tanečníci ale i kostyméri a maskéri. Práve za jej líčením stála značka Kabuki Magic, ktorá Rihanninu tvár prispôsobila exotickým lokáciam.

Na začiatku klipu sa ukázala v prirodzenej kráse v podobe “vodného plazu”, no zaujímavejšie pôsobí Egypt s tribalovým tancom a čiernym, dramatickým líčením očí.

Scéna s prirodzeným afro účesom s nádychom Afriky nevyzerá o nič horšie. Všimnite si zaujímavé červené tiene a silné obočie zaujímavo zvýraznené od vnútorných kútikov oka.

V poslednej časti sa klip presúva do Indie. Rihanna tu vystupuje ako bohyňa Shiva a jej tvár zdobí trblietavá “maska” na tvári vytvorená z flitrov Blingstones. Perličkou je, že tieto drobné flitre pôvodne určené na nechtový dizajn majú v skutočnosti tvar dvoch prekrížených “C” Chanel, znak dolára a krížov.

Čo poviete na výsledok? Ktoré líčenie sa vám na barbadoskej speváčke páči najviac?

rihanna where have you been makeup kabuki Rihannin mystický mejkap v novom videoklipe Where Have You Been

rihanna where have you been makeup breakdown Rihannin mystický mejkap v novom videoklipe Where Have You Been

rihanna where have you been makeup how to Rihannin mystický mejkap v novom videoklipe Where Have You Been



Zaradené pod: Celebrity, Rihanna




Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]