Najnovším počinom modeliek a celebrít je hudba

Móda, umenie, hudba. Keď sa spoja, môže vzniknúť niečo zaujímavé. Najnovšie sa do mixu pridávajú aj modelky a celebrity, ktoré sa objavujú čoraz častejšie na filmovom plátne. Holandská topmodelka Lara Stone sa napríklad objavila vo videoklipe Night &

pridal Karin Miháliková 4.7.2012 o 0:00


Móda, umenie, hudba. Keď sa spoja, môže vzniknúť niečo zaujímavé. Najnovšie sa do mixu pridávajú aj modelky a celebrity, ktoré sa objavujú čoraz častejšie na filmovom plátne. Holandská topmodelka Lara Stone sa napríklad objavila vo videoklipe Night & Day skupiny Hot Chip, a to po boku známeho britského herca Terencea Stampa.

modelky hudba Najnovším počinom modeliek a celebrít je hudba

Lara Stone, Heidi Klum a Milla Jovovich sa vrhli na hudobný priemysel.

Heidi Klum išla rovno o stupienok vyššie: pre magazín Hunger TV naspievala provokatívny singel Turn Up The Night. Klip je plný sexappealu, dráždivých póz, cigaretového dymu a drsného grungu. Napriek netradičnej póze nevyzerá ani v tejto úlohe nazahodenie.

Treticu uzatvára Milla Jovovich, ktorá prednedávnom prišla so singlom Electric Sky. Ľahký elektropop u nej v skutočnosti nie je žiadnou novinkou: pred osemnástimi rokmi vydala svoj prvý a jediný album s názvom The Divine Comedy. Teraz sa pokúša o návrat späť. Čo myslíte, podarilo sa? Podľa mňa je melódia chytľavá, tak akurát na leto.

Všetky videá nájdete v pokračovaní článku.

Lara Stone v klipe Hot Chip — Night & Day

Heidi Klum – Turn Up The Night

Milla Jovovich — Electric Sky



Zaradené pod: Módne ikony




Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]