Lana Del Rey tvárou jesennej kolekcie H&M

Nie je ani august, no módne značky vedia, že na najdôležitejšiu sezónu roka v móde, teda jeseň, treba myslieť dopredu. Vie to aj značka H&M, ktorá si do svojej kolekcie “rezervovala” speváčku Lanu Del Rey. Prvé dve fotky od dua fotografo

pridal Hana Jariabková 24.7.2012 o 0:00


Nie je ani august, no módne značky vedia, že na najdôležitejšiu sezónu roka v móde, teda jeseň, treba myslieť dopredu. Vie to aj značka H&M, ktorá si do svojej kolekcie “rezervovala” speváčku Lanu Del Rey.

lana1 600x491 Lana Del Rey tvárou jesennej kolekcie H&M

Prvé dve fotky od dua fotografov Inez van Lamsweerde a Vinoodh Matadin sú už známe a podľa slov kreatívneho riaditeľa Donalda Schneidera, “nálada [kampane] s nádychom LA noir čerpá inšpiráciu zo samotnej kolekcie, ktorá zapadá aj do Laninho osobného štýlu”.

Speváčka naviac nahrá cover skladby “Blue Velvet”, ktorá bude použitá v reklamných materiáloch. Tým sa jej práca však neskončí — uvidíme ju aj v druhej sérii zimnej kampane a neviem ako vy, ale ja som celkom za. Lana Del Rey má veľmi osobité vyžarovanie, dokonalý štýl a krásnu tvár. Stajling prvého prieview v romantickej marhuľovej farbe mi príde nostalgický, kým jej pohľad mu dodáva iskru.

Ťažko povedať, na čo sa vlastne teším viac — či na samotnú kolekciu alebo na kompletnú kampaň. Vy?

Lana Del Rey HM Ad Campaign 600x900 Lana Del Rey tvárou jesennej kolekcie H&M



Zaradené pod: Celebrity, H&M, Novinky




Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]