Chystáte sa do Londýna? Nezabudnite na aplikácie

Letné olympijské hry v Londýne sa blížia. Ak sa tam chystáte v toto obdobie, alebo sa chcete vyhnúť množstvu ľudí a plánujete návštevu na neskôr a vlastníte smartphone, určite sa pripravte. Mám pre vás zoznám aplikácií, ktoré vám uľahčia život. Otázky do

pridal Dominika Svetíková 27.7.2012 o 0:00


Letné olympijské hry v Londýne sa blížia. Ak sa tam chystáte v toto obdobie, alebo sa chcete vyhnúť množstvu ľudí a plánujete návštevu na neskôr a vlastníte smartphone, určite sa pripravte. Mám pre vás zoznám aplikácií, ktoré vám uľahčia život. Otázky dopravy, voľného času alebo reštaurácií už nebudete musieť hľadať, budete ich mať vždy poruke. V telefóne.

London 2012 Results Android App Chystáte sa do Londýna? Nezabudnite na aplikácie

1. London Travel Guide, Lonely Planet

Najlepší sprievodca teraz v telefóne. Lonely Planet pozná každý cestovateľ, takže nič netreba popisovať. V tejto aplikácii nájdete o Londýne všetko. Ako bonus určite privítate mapy, ktoré fungujú aj bez wifi pripojenia. Cena je 5 eur.

7a3b7b86c685d0bdd70aeece2d7e8a20 Chystáte sa do Londýna? Nezabudnite na aplikácie

2. London Tube

S týmto podrobným plánom londýnského metra sa nestratíte. Aplikácia je prepojená s Google Maps, takže vás navedie na spravnú cestu. Jediný problém je to, že v metre nie je signál, takže na 3g sa nepripojíte. Londýn, ale prisľúbil wifi pripojenie na frekventovaných staniciach. Aplikácia London Tube stojí 1 euro.

8 Chystáte sa do Londýna? Nezabudnite na aplikácie

3. Hailo

Ak nie ste vyznávačmi verejnej dopravy, alebo sa potrebujete urýchlene dostať z bodu A do bodu B, táto taxi aplikácia vás poteší. Stiahnúť si ju môžte zadarmo.

3838249608 Chystáte sa do Londýna? Nezabudnite na aplikácie

4. The Guardian

Pre tých, ktorí chcú byť neustále informovaní o aktualitách z Londýna, predstavujeme The Guardian. Je taktiež zadarmo.

Android 460x276 Chystáte sa do Londýna? Nezabudnite na aplikácie



Zaradené pod: Kultúra a akcie




Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]