5 najlepšie oblečených Sloveniek podľa stránky Lookbook.nu

Lookbook.nu sa inak nazýva aj “facebook of fashion” — každý si môže uverejňovať svoje outfity a hodnotiť ostatné. Tento rebríček je krátkym zhrnutím “top 5″ zo Slovenska, ktoré zaznamenali najväčší úspech v podobe hype (nieč

pridal Patrícia Bajtošová 1.8.2012 o 0:00


Lookbook.nu sa inak nazýva aj “facebook of fashion” — každý si môže uverejňovať svoje outfity a hodnotiť ostatné. Tento rebríček je krátkym zhrnutím “top 5″ zo Slovenska, ktoré zaznamenali najväčší úspech v podobe hype (niečo ako like na Facebooku). Ak by vás to ohromne zaujalo a chceli by ste si pozrieť aj 6.,7. alebo 25. miesto, pozrieť sa môžete tu.

1. Veronika B.

Veronika sa umiestnila na prvom mieste rebríčka s viac ako 2000 fanúšikmi. Myslím, že najviac sa preslávila jej halloweenskym kostýmom Wednesday Addamsovej, čo je vlastne aj najúspešnejší slovenský look na tejto stránke. Dokonca táto fashionistka predáva aj svoju vlastnú bižutériu, ktorú nájdete na jej blogu.

Blog: svartsvanur.blogspot.sk
Lookbook: lookbook.nu/veronika

DSC06071 600x450 5 najlepšie oblečených Sloveniek podľa stránky Lookbook.nu

2. Paulína M.

Moja obľúbená, ktorá podľa mňa vyzerá ako víla z čarovného sveta. Pri pohľade na jej doplnky ma napádajú kleptomanské chúťky (keď budete mať čas a chuť si to naštudovať, pochytia aj vás). Mohli sme ju už vidieť vo viacerých ženských magazínoch a teraz je tu v Stajle. Jej najúspešnejší look, je sladký… taký sladký.

Blog: diamondandunicorn.com
Lookbook: lookbook.nu/emma

30530011paukocur 600x397 5 najlepšie oblečených Sloveniek podľa stránky Lookbook.nu

3. Roberta D.

Roberta vyzerá ako skutočná francúzska žena. Jej looky sú “najviac vintange”, aké som na Slovensku kedy videla, v istom smere mi pripomína francúzsku bloggerku Miss Pandoru. Kožuchom, listami a dlhou bielou sukňou si vydobyla 3. miesto najlepšieho looku na Slovensku.

Blog: robertatherimbaud.com
Lookbook: lookbook.nu/robertarimbaud

481339 387212791328449 789730087 n 600x900 5 najlepšie oblečených Sloveniek podľa stránky Lookbook.nu

4. Patrícia B.

Moja maličkosť sa umiestnila na 4.mieste tohto rebríčka a som veľmi polichotená, že môžem narcisticky o sebe napísať krátku charkteristiku mojich (oproti ostatným zanedbateľných) úspechov. Je zvláštne charakterizovať samú seba, tak si prosím utvorte vlastný názor. Môžem vám povedať, že si neviem pomôcť a nenosím skoro vôbec iné topánky ako čierne. Môj najúspešnejší look, v ktorom som sa nehanebne fotila pred kostolom, je tento.

Blog: coco-mocco.blogspot.sk
Lookbook: lookbook.nu/user/164809-Patricia-B

IMG 2602 5 najlepšie oblečených Sloveniek podľa stránky Lookbook.nu

5. Becca S.

Becca, ktorá sa už na Stajle raz objavila, obsadzuje 5.miesto. Myslím, že jej looky asi najviac reprezentujú mainstream street-fashion, no vidieť, že občas siahne aj po vintange kúskoch. Pri písaní tohto článku a preverovaní celého jej lookbooku ma uchvátili čiarne okuliare s kvietkami (potom má ešte jedny úchvatné zelené). Srdcia lookbookerov dobyla týmto lookom a tým uzatvára rebríček jedinečný vo svojej podstate.

Blog: styleofbecca.com
Lookbook: lookbook.nu/styleofbecca

7639965236 600x401 5 najlepšie oblečených Sloveniek podľa stránky Lookbook.nu



Zaradené pod: Móda na Slovensku




Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]