Bratislava Fashion Weekend 2012 – zhrnutie

Naša najprestížnejšia módna udalosť roka sa konala, podľa vzoru ostatných fashion weekov, pod fashion stanom, postavenom v atraktívnom prostredí nábrežia Gallerie Eurovey. Behom troch dní sme uvideli 15 módnych prehliadok na ktorých sa predstavili niekto

pridal Elena Senková 11.9.2012 o 20:48


 Bratislava Fashion Weekend 2012   zhrnutie

Naša najprestížnejšia módna udalosť roka sa konala, podľa vzoru ostatných fashion weekov, pod fashion stanom, postavenom v atraktívnom prostredí nábrežia Gallerie Eurovey. Behom troch dní sme uvideli 15 módnych prehliadok na ktorých sa predstavili niektorí slovenskí a českí návrhári, ale aj concept store, salóny, krajčírstva a lifestylové značky.

Módni návrhári predstavili svoje kolekcie, v tejto sezóne zväčša v neutrálnych farbách čiernej, sivej, bielej. Prevládali aj zlaté a strieborné odlesky, úzke nohavice s vysokým pásom, transparetné blúzky, ultramini alebo veľmi ženské, nadčasové kostýmy. Videli sme šťavnaté drzé modely, dômyselnú haute couture, energické show lifestylových značiek, ale aj osobnú výpoveď módneho návrhára. Viac v seriáli fotoreportáži z prehliadok, ktorý pripravujeme. Máte sa na čo tešiť!

Našťastie, Bratislava Fashion Weekend sa koná pod záštitou firmy Mercedes-Benz, titulárneho sponzora svetových fashion weekov od roku 2007 a tiež hlavného sponzora New York Fashion Week. Bratislavský víkend módy má oporu v silných sponzoroch a všetky predpoklady, aby úspešne pokračoval v ďaľších ročníkoch a stal sa platformou slovenskej módnej kultúry a profesionálnym prepojením medzi návrhármi, novinármi, obchodníkmi, fanúšikmi a konečnými zákazníkmi.

Organizačne je Bratislava Fashion Weekend úzko spätý s pražským, ktorý nadväzuje svojimi prehliadkami už od tejto stredy 12. septembra. Česko-slovenská spolupráca priniesla druhému ročníku viac inovácií, zvýšila úroveň a kvalitu udalosti a usmievavá riaditeľka Janina Šlemínová skromne priznala, že ešte majú čo vylepšovať. Úroveň udalosti bola výborná, už treba len rásť. V budúcich ročníkoch by som chcela vidieť ešte viac slovenských návrhárov aj mladé alternatívne značky. Ale aj viac zaujímavých fashionshow lifestylových značiek. Jednoducho, chcem viac! A zo všetkého najviac časom skrátený názov: Bratislava Fashion Week.

 



Zaradené pod: Móda na Slovensku, Novinky




Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]