Zásnubný prsteň ako pre celebritu

V dnešnom svete módy sa svetoznámymi trendmi herečiek, speváčok a slávnych osobností neovplyvňujeme len pri obliekaní, ale už aj pri výbere šperkov. Zásnubné prstene sa čoraz viac pohybujú v rôznych štýlových dimenziách a stávajú sa dôležitým módnym dopl

pridal Tlačová správa 21.9.2012 o 23:44


V dnešnom svete módy sa svetoznámymi trendmi herečiek, speváčok a slávnych osobností neovplyvňujeme len pri obliekaní, ale už aj pri výbere šperkov. Zásnubné prstene sa čoraz viac pohybujú v rôznych štýlových dimenziách a stávajú sa dôležitým módnym doplnkom. Medzi najznámejšie zásnubné prstene  už nepatria len jednoduché typy s jedným kameňom, ale aj originálne zásnubné prstene s drahokamami a farebnými diamantmi. Ak ste unavené/í klasickým výberom na našom trhu tak tento článok je práve pre Vás, keďže Vám v ňom ponúkame dostupné alternatívy inšpirované celebritami. Zasnubné prstene, ktoré Vás spravia jedinečnou môžete nájsť na Sperky-A-Diamanty.sk.

 kate middleton Zásnubný prsteň ako pre celebritu

Jednoznačne najväčší obdiv patrí zásnubnému prsteňu Kate Middleton, manželke korunovačného princa Wiliama, ktorý bol aj zásnubným prsteňom princezny Diany. Skvostný tmavo – modrý oválny zafír tvorí centrum prsteňa a leží v objatí bielych okrúhlych diamantov. Podobný prsteň dostala k zásnubám aj Penélope Cruzová od svojho manžela Javiera Bardemema, avšak princeznin prsteň obsahuje 18ct zafír, pričom Penélope stačil aj 3ct.

penelope cruz Zásnubný prsteň ako pre celebritu
Jedným z unikátnych hollywoodsky známych prsteňov je smaragdový prsteň Halle Berry, ktorý dostala od svojho snúbenca Oliviera Martineza. Prsteň bol vyrobený ako unikát parížskym klenotníkom zo žltého zlata, v ktorom je vsadený smaragd dokonalej zelenej farby a dopĺňa ho dvojica diamantov. Zvláštnosťou šperku sú gravírované znaky, ktorým rozumejú len snúbenci a ukrýva ich príbeh lásky.

halle berry Zásnubný prsteň ako pre celebritu Zafír a smaragd sú dva drahokamy, ktoré sa stali veľmi populárnou voľbou pre noblesné zásnubné prstene. Ďalším drahokamom je rubín, ktorý si svojou intenzívne červenou farbou získal srdce aj Jessicy Simpson. Jej snúbenec ju obdaroval zásnubným prsteňom typu „three stone“ , kde medzi dvoma diamantmi v tvare slzy leží krásny 5ct rubín.

jessica simpson Zásnubný prsteň ako pre celebritu

Okrem drahokamov nachádzame v mnohých slávnych prsteňoch farebné diamanty, ktoré prinášajú na ruku žien dokonalú farebnosť a iskru. Najpopulárnejšími voľbami  sú ružové a žlté diamanty. Žltý diamant zdobí prsteň napríklad Carrie Underwood, Katharine McPhee  a kanárikovo žltý diamant nachádzame aj v zásnubnom prsteni Heidi Klum. Ružovými diamantmi sa pýši zásnubný prsteň Marie Carey a Jenifer Lopéz, ktorý dostala od svojho bývalého snúbenca Bena Aflecka.

carrie underwood Zásnubný prsteň ako pre celebritu

mariah carey Zásnubný prsteň ako pre celebritu
Klasický zásnubný prsteň má však stále vo svete svoje miesto. Jason Trawic požiadal o ruku Britney Spears s klasickým typom prsteňa, kde okrúhly briliant sa vyníma v strede a boky prsteňa sú zdobené menšími diamantmi. Podobným prsteňom sa pýši aj Reese Wintherspoon a Drew Barrymore, rozdiel je len v tvare diamantu. Prsteň Drew má totiž diamant v tvare radiant – podobný obdĺžniku a diamant Reese je podobný tvaru princess – tvar štvorca.

britney spears Zásnubný prsteň ako pre celebritureese witherspoon Zásnubný prsteň ako pre celebritu
Ak Vám drahokamy veľmi neimponujú a klasiku považujete za jednotvárnu máme pre Vás impozantnú voľbu, ktorú zvolila aj Natalie Portman. Jej prsteň je luxusný, s veľkým okrúhlym diamantom, ktorý obopína rám z menších diamantov a tiež zdobia aj boky prsteňa.

 natalie portman Zásnubný prsteň ako pre celebritu

Každý prsteň slávnych osobností má svoju alternatívu, ktorá je nám „bežným smrteľníkom“ dostupnejšia a urobí radosť nie jednej snúbenici. Nechajte sa unášať svojou túžbou a fantáziou, nájdete tak vhodný prsteň svojich snov, ako prsteň celebrít.







Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]