Magika Fantastika

Rozprávkový svet Lenky Sršňovej sme opäť mohli vidieť na jej štvrtej autorskej prehliadke Magika Fantastika v bratislavskej Cvernovke. Scéna od MIMO architektov otvorila čarovný svet zvierat. Mačičky a príšerky z Lenkinho skicára oživil dizajnér  Ondrej

pridal Elena Senková 19.10.2012 o 21:14


Rozprávkový svet Lenky Sršňovej sme opäť mohli vidieť na jej štvrtej autorskej prehliadke Magika Fantastika v bratislavskej Cvernovke. Scéna od MIMO architektov otvorila čarovný svet zvierat. Mačičky a príšerky z Lenkinho skicára oživil dizajnér  Ondrej JóbJuraj Straka, ktorý navrhol pre Magiku Fantastiku potlače, pracuje v Lyone pre Hermés a má vo svojom portfóliu spolupráce aj pre Rochas, Yves Sanit Laurent, Lanvan či Versace. Šperky modeliek pod značkou si.li, vytvoril tandem keramičiek Simona Janišová a Linda Viková. Večer uviedol Michal Sabo a zahrali fantastickí chlapci z Lavagance. Umelci pracovali bez nároku na honorár. Oceniť ich prácu a podporiť to, čomu venovali svoje srdcia, môžete aj kúpou limitovaných vecí z prehliadky na www.lenkasrsnova.com.

9 533x1000 Magika Fantastika

Lenkin rukopis je vždy hravý, farebný a popartový s detskou predstavivosťou. V ligotavej cirkusovej kolekcii  sme videli  výborné  strihy, živé potlače so zubatou mačacou čarbanicou a geometrické vzory. Veľmi dievčenské boli overaly, farebné kabátiky a krátke šaty, ružové, žirafie, aj s papagájom. Princezné, ktoré túžili mať v detstve koňa, sa zamilujú do boa s ružovou konskou hlavou a modrou hrivou. Muži! Trend ligotavých nohavíc vás skôr či neskôr ozaj neminie!

Všetci sa bavili a bol to magický a fantastický večer.  Fotogalériu so všetkými modelmi nájdete na našom facebooku.

ALE

Cvernovka je čarovné miesto pre všetky veľké deti. Niektoré príšery však nie sú také milé ako tie Lenkine. Pohľad z okna Cvernovky bol prázdny. Po zničení dvoch sesterských budov ostalo parkovisko akési štrbavé.  Okrem prehliadky sme všetci naživo videli aj urbicídu, genocídu nášho mesta a industriálnych pamiatok.

 

14 610x606 Magika Fantastika

21 610x786 Magika Fantastika

18 471x1000 Magika Fantastika

41 610x720 Magika Fantastika



Zaradené pod: Móda na Slovensku, Novinky




Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]