Poznáte Wik?

Súčasná doba neustále ponúka modernizáciu v mnohých oblastiach. Neustále sa vyvíja móda, ktorá zaujíma mnohých z nás. Vývoj možno zaznamenať aj v oblasti fajčenia, kde boli vyvinuté a patentované elektronické cigarety. Vývoju sa môžu tešiť aj milovníci k

pridal Tlačová správa 7.11.2012 o 14:10


Súčasná doba neustále ponúka modernizáciu v mnohých oblastiach. Neustále sa vyvíja móda, ktorá zaujíma mnohých z nás. Vývoj možno zaznamenať aj v oblasti fajčenia, kde boli vyvinuté a patentované elektronické cigarety.

Vývoju sa môžu tešiť aj milovníci kávy. Skoro každý milovník kávy, ktorý si chce pripraviť kávové špeciality, ktoré sú autentické s pravými talianskymi, a to všetko v pohodlí svojho domova, zaiste ocení kvalitu, vlastnosti a dizajn kávovarov, ktoré pochádzajú z dielne nemeckej spoločnosti Wik. Spočiatku sa táto spoločnosť zameriavala len na malú elektroniku pre domácnosti, od 90. rokov sú však jej silnou stránkou aj kávovary Wik. Tieto kávovary sú už dostupné aj u nás, ako aj cappuccino a espresso kávovary. Majú veľa vynikajúcich funkcií, možno ich nájsť vo viacerých vybaveniach. Ponuka kávovarov oproti iným spoločnostiam je pomerne malá, no kvalita kávovarov vôbec nezaostáva. Ponúkajú kávovary s tlakom až do 16 barov. Cappuccino a espresso kávovary zaručujú kvalitný výsledok, a to vďaka vynikajúcim funkciám, ktoré tieto kávovary ponúkajú – možnosť predhriatia šálok, termoblok s automatickým vyprázdňovaním prebytočnej vody, ktorý je garanciou lepšej arómy, a to práve vďaka čerstvej vode pre každú novú šálku kávy.

Automatické kávovary Wik na prvý pohľad zaujmú nevšedným, moderným a elegantným vzhľadom. Kávu, ktorú si pomocou tohto kávovaru urobíte, si skutočne zamilujete. Vždy bude vynikajúca. V možnostiach, ktoré tento kávovar ponúka je aj nastavenie hrubosti pomletia kávy, 5 stupňov možnosti výberu množstva kávy, podľa toho, akú silnú kávu máte radi. Dokonca disponujú aj možnosťou penenia mlieka. Káva sa pomelie vždy pred každým použitím kávy. Pomocou tohto kávovaru si môžete pripraviť espresso, cafe latte, cappuccino či latte machchiato, a to všetko len jednoduchým stlačením gombíka.

Ak teda máte radi kvalitnú taliansku kávu, kávovar Wik je pre vás tou správnou voľbou.



Zaradené pod: Novinky




Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]