Vystajlované letné inšpirácie

Odporúčame posledné horúce letné vychytávky a must have, ktoré určite musíte ešte stihnúť a mať do konca leta! 1. Marilyn na hrad! Na Pražskom hrade sa môžete pokochať 30 pármi topánok a až 50 modelmi šiat z herečkinho šatníka. V zbierke modelov nájdete

pridal Stajl.sk 22.8.2013 o 9:59


Odporúčame posledné horúce letné vychytávky a must have, ktoré určite musíte ešte stihnúť a mať do konca leta!

1. Marilyn na hrad!

Na Pražskom hrade sa môžete pokochať 30 pármi topánok a až 50 modelmi šiat z herečkinho šatníka. V zbierke modelov nájdete ikonické šaty zo známych filmov, ale aj kúsky, ktoré herečka nosila v súkromnom živote. Pokiaľ máte cestu do Prahy, vrelo odporúčame! A pokiaľ nemáte cestu do stovežatej, tak si ju dobre zvážte. Výstava je otvorená len do 20. septembra 2013 a tá Praha nie je zas až tak ďaleko…

JAZ4ab1ab Ferragamo Marilyn 24 610x309 Vystajlované letné inšpirácie

2. Kontakt nám nezavadzia!

Zamilujete si ho! Nová štýlová kaviarnička a galéria v centre Bratislavy na Ventúrskej  je to pravé miesto na klebetenie  o móde a trendoch  pri dobrej káve a osviežujúcom smoothie.  “Na jedno” sem zašiel aj Pete Doherty! Atmosféra kreatívneho centra Dany Kleinert spolu s detským ihriskom v lodnom kontajneri je však ohrozená a potrebuje podporu verejnosti.  Čekujte ich facebook fanpagepetíciu môžte podporiť tu.

969882 406570806122210 1634079771 n 610x458 Vystajlované letné inšpirácie

3. Letné čítanie
Teraz v lete máme zvyčajne viac času na čítanie, ako v akomkoľvek inom období v roku, minimálne na dovolenke. Ako kvalitné “módne čítanie” odporúčame Decades of Fashion:1900 to the present od Harriet Worsley. Knihu nájdete v anglickom jazyku a za pozornosť stoja úžasné dobové fotografie. A  prelúskajte tiež aspoň jednu knihu z vydavateľstva Taschen!

Cover 5288 Decades of Fashion becdecc9d2 610x693 Vystajlované letné inšpirácie

4. Hore bez!

Dámy, verte nám, naozaj NIKTO nie je zvedavý na ramienka podprseniek, trčiace z tielok a letných šiat!  A ak sú tie ramienka nedajbože ešte stále z plastu, alebo špinavé (!), či lacné čipkované, aké nosia iba profesionálky…prejde nás chuť.  Ak ste investovali do hriešne drahého a mimoriadne krásneho kúsku, investujte radšej aj do jemného, transparentného topu. Noste svoje podprsenky s gráciou, hrdé na odvážnu víziu Patricie Field, ktorá verí, že raz sa podprsenky stanú súčasťou vrchného oblečenia rovnako ako sa stalo klasické spodné biele tričko za éry Jamesa Deana!

SisleySS4 1 610x431 Vystajlované letné inšpirácie

5. Biela farba

Biela klasika nemá chýbať v žiadnom šatníku! Ideálna farba najmä na letné obdobie lichotí každej postave a neuveriteľne omladzuje! K džínsom stačí klasická biela košeľa a podpätky, vždy klasický a sexi look na letný podvečer.

white trend spring summer 2012 runway louis vuitton prada dolce gabbana trend diane von furstenberg 610x293 Vystajlované letné inšpirácie

6. Plsť +

Všetky bratislavské fashionistky mieriace do Eurovea! Pred nákupmi si odskočte na Dobrovičovú ulicu 13 do štúdia ÚĽUV.  Vtipný a nápaditý dizajn bratov Ondrea a Petra Eliášovcov môžete obdivovať na výstava Plsť + do 21. septembra. Plsť je prírodná a samo obnoviteľná surovina, vyrába sa z ovčej vlny a v kurze sa drží odkedy z nej ľudia vyrobili prvé textilné látky, čo bolo pred vyše  10.000 rokmi v Malej Ázii. Tomu sa hovorí endless trend!

plst2 Vystajlované letné inšpirácie

7. Dolce a Gabbana, čipka, Sicília..LETO!
Táto dvojica nám v lete  dodáva odvahu nosiť svoju ženskú krásu s hrdosťou.  Ich čipkové  kolekcie inšpirované elegantnou a vášnivou Sicílčankou sú stelesnením leta! Nechajte sa inšpirovať aj vy!

Click here to view the embedded video.

8. Neónky

Leto je jediné obdobie, keď môžeme beztrestne žiariť s neónom! Opálená pokožka miluje neónové šaty, topánky a kabelky! Ak neviete nosiť výrazné farby, nebráňte sa  drobným neónovým doplnkom, výraznému laku na nechty či farebnému líčeniu. Experimentujte a užívajte si s krikľavými farbami, pretože sú sexi, trendy a uberajú vek.

neonove lodicky Vystajlované letné inšpirácie

 9. Klasické sandáliky a lodičky

Nájdete ich všade. Fajn, topánočky bez platformy, hoci aj s minimálnym opätkom nepatria medzi tie najpohodlnejšie, ale nikdy nesklamú! Môžete sa inšpirovať napríklad Michelle Obama alebo Carlou Bruni. Tie preferujú topánky bez platformy a s nižšími opätkami. Obľúbili si ich taktiež aj módne bloggerky Sabrina, či Becca.

Zara sandals 2012ss 3 610x406 Vystajlované letné inšpirácie

10. Lampas po pás

Toto leto aspoň jedny nohavice s lampasmi! Skinny, legíny, alebo casual, len nech majú pásik po bokoch! Návrhári sa inšpirovali dôstojníckou uniformou a práve vojenská móda diktuje dnešné trendy, adorujúce ľudskú siluetu. Uniformám  vďačíme za kultový trenchcoat, vysoké goliere, slušivé blúzky a košele, saká a kábatiky, zvýraznené ramená, úzky pás, vysoké lesklé čižmy, aj zlaté gombíky… Lichotivé lampasi predlžujú a zužujú nohy a s podpätkami si vystrihnete taký božský look, ako by ste  si práve len odskočili z fotenia editoriálu.

lampas 610x291 Vystajlované letné inšpirácie

A aké sú vaše must have letné vychytávky?



Zaradené pod: Novinky, Stajl o stajle




Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]