Slovenskí bloggeri radia: Čo na seba do školy?

Ďalší školský rok sa nám začal v plnom prúde a my, všetci školopovinní, sa naň určite “tešíme”. Ak aj vy každé ráno riešite dilemu čo na seba do školy, inšpirujte sa obľúbenými bloggermi zo Slovenska. Berylka Na jej blogu nájdete kopec jej ou

pridal Lenka Fencáková 2.9.2013 o 20:04


collage3 610x359 Slovenskí bloggeri radia: Čo na seba do školy?

Ďalší školský rok sa nám začal v plnom prúde a my, všetci školopovinní, sa naň určite “tešíme”. Ak aj vy každé ráno riešite dilemu čo na seba do školy, inšpirujte sa obľúbenými bloggermi zo Slovenska.

Berylka
Na jej blogu nájdete kopec jej outfitov, beauty tipov a hlavne veľa zaujímavých zápiskov z jej života vo Francúzsku, kam odišla študovať na strednú a teraz je už z nej šikovná vysokoškoláčka.
collage17 610x610 Slovenskí bloggeri radia: Čo na seba do školy?

IMG 1253 610x406 Slovenskí bloggeri radia: Čo na seba do školy?

(tričko Terranova, sukňa Oasap, balerínky New Yorker, kabelka Zara)

“Do školy najradšej chodím v jednoduchých outfitoch a to hlavne preto, že ráno nikdy nestíham a tak si oblečiem nejakú jednoduchú, najlepšie čierno-bielu kombináciu ako na týchto fotkách.
Najdôležitejšie pre mňa je mať pohodlné topánky (lepšie sa v nich beží na autobus) a veľkú kabelku kde si môžem odložiť všetko potrebné. Vlasy nosím najčastejšie zopnuté aby mi nevadili pri písaní. Tento drdol vytvorený pomocou veľkého donutu je hotový približne za minútu a je oveľa štýlovejší než obyčajný cop :)”

Ivana
Ivana alebo Sweet Lady Lollipop- typická stredoškoláčka, ktorej veľkou vášňou je móda, nakupovanie a blogovanie.

20130628 0015 610x946 Slovenskí bloggeri radia: Čo na seba do školy?

(šaty cecond-hand, kabelka H&M, topánky F&F, náhrdelník malý obchodík v Zagrebe, náušnice Orsay, hodinky Swatch, náramky Vintage, sako obchod v Nemecku)

“Do školy zväčša nosím šaty, takže toto je jeden z mojich obľúbených outfitov.”

Patrik
Obľúbený slovenský blogger Patrik Igaz a jeho inšpiratívny blog Made by BOY rohodne stojí za pozretie!

patrik 610x616 Slovenskí bloggeri radia: Čo na seba do školy?

(mikina Primark, košela Second Hand, jeansy Bershka, tenisky Converse, taška ZARA, hodinky Tom Tailor)

“To, čo si ráno na seba oblečiem záleží do veľkej miery od mojej nálady a toho, či po škole idem do práce alebo mám nejaký program. Keďže nie som ranný typ, často u mňa víťazia jednoduchosť a pohodlie. Mikinu rád striedam so sakom a tenisky s koženými oxfordkami. Nech sa však rozhodnem pre čokoľvek z vyššie spomenutého, veľká taška a hodinky sú doplnky, ktoré ma sprevádzajú každý deň.”

Jaja a jej baby z Le mini
Bloggerku Jaju určite poznáte z jej blogu Le Simple. Na jej ďalšom blogu, Le mini, nájdete jej dve malé baby, Terezku a Dorotku. Môžete sa tam inšpirovať outfitmi pre vaše pokladíky, čo máte doma.

minigirl 610x908 Slovenskí bloggeri radia: Čo na seba do školy?

(sako a tenisky H&M, nohavice Zara, tričko second hand)

“Obľúbený outfit do školy… Obľúbené sako a pohodlné nohavice plus klasické tenisky..”

Julianna Ivcic 
Bloggerka Julianna je študentkou pedagogiky výtvarného umenia. Na jej blogu nájdete predovšetkým jej outfity, ale aj jej kozmetické a módne tipy a vychytávky.

4 610x949 Slovenskí bloggeri radia: Čo na seba do školy?

collage4 610x268 Slovenskí bloggeri radia: Čo na seba do školy?

(džínsy Gate + DIY; top, bundička, náhrdelník New Yorker; kabelka Orsay; tenisky Nike Air Max)

“Každý deň do školy dochádzam, takže pohodlie je pre mňa to najdôležitejšie. Väčšinou nosím nohavice, basic topy a niečo navrch na chladnejšie rána. Pravdaže úplne inak je to v zimných mesiacoch.
Nízke topánky sú pre mňa nutnosť, presúvam sa z miesta na miesto a veľa času trávim v ateliéroch, kde by mi vysoké opätky iba sťažovali prácu. Kabelku nosím niekedy menšiu, niekedy väčšiu, podľa toho či mám iba prednášku alebo aj seminár či ateliér. Niekedy nosím so sebou ešte jednu plátenú, do ktorej nahádžem všetky veci, ktoré mi v kabelke iba zavadzajú.
Celkovo mám rada jednoduchý a pohodlný štýl, ktorý niekedy dopĺňam výraznejšími doplnkami- náhrdelník, prstene… Škola ma intenzívne ovplyvňuje počas týždňa, a až cez víkend si užívam ženskejšie veci ako šaty a vysoké opätky.”







Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]