Štýlová jeseň: Šach-mat vo farebnej verzii

Predošlú sezónu to bolo všetko o trende monochrome. Šaty, overaly aj kabátiky, každý jeden kúsok pripomínal šachovnicu. Ak teda patríte medzi fanúšikov, nasledujúcu zimnú sezónu sa nájdete znova. Čo ho však odlišuje od toho z letnej sezóny je jeden rozdi

pridal Vera Valek 17.9.2013 o 10:04


Predošlú sezónu to bolo všetko o trende monochrome. Šaty, overaly aj kabátiky, každý jeden kúsok pripomínal šachovnicu. Ak teda patríte medzi fanúšikov, nasledujúcu zimnú sezónu sa nájdete znova. Čo ho však odlišuje od toho z letnej sezóny je jeden rozdiel. Podtlače sú jemnejšie a monotónna čiernobiela je obohatená o viac farieb.

531913 10200956855908210 1713516341 n 610x847 Štýlová jeseň: Šach mat vo farebnej verzii

Prečo mu fandíme?

Lebo je old-school. Móda je minulosť s prvkami modernosti alebo ak chcete; modernosť s prvkami minulosti. A ak je inšpiráciou Coco Chanel a jej tweedový kostým v kombinácii s moderným Hilfigerom, kto sme, aby sme namietali?

Ako ho nosiť?

Menej je niekedy viac a v tomto prípade viacnásobne. Škótska červená s čiernou alebo bielou farbou pôsobí luxusne. V prípade, že chcete chladnejšie dni oživiť, môžte ju skombinovať s tmavo-modrou.

Taliansky Dolce, americký Michael Kors alebo francúzska Celiné. Všetci umelci sú to na to, aby Vás inšpirovali. Prejavte svoju skrytú drzosť a odvážnosť a prechádzajte sa slovenskými ulicami v štýle punkovej princeznej.

dolce gabbana Štýlová jeseň: Šach mat vo farebnej verzii

michale kors Štýlová jeseň: Šach mat vo farebnej verzii

Moschino Štýlová jeseň: Šach mat vo farebnej verzii

page3 Štýlová jeseň: Šach mat vo farebnej verzii



Zaradené pod: Novinky




Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]