Hľadá sa popoluška!

Neverte žene, ktorá tvrdí, že nikdy nechcela byť princeznou! Každá jedna túžila mať ako malé dievča krásne šaty, vlasy padajúce na pás a v nich trblietajúcu sa korunku. Snívala o princovi na bielom koni, ktorý ju vyslobodí z veže, bozkom zobudí z večného

pridal Stajl.sk 23.9.2013 o 12:35


1200x630 610x320 Hľadá sa popoluška!

Neverte žene, ktorá tvrdí, že nikdy nechcela byť princeznou! Každá jedna túžila mať ako malé dievča krásne šaty, vlasy padajúce na pás a v nich trblietajúcu sa korunku. Snívala o princovi na bielom koni, ktorý ju vyslobodí z veže, bozkom zobudí z večného spánku, alebo zachráni od života so zlou macochou.

Topánkovo.sk v spolupráci s Pelikan.skPikosky.sk pre Vás pripravilo unikátnu súťaž, v ktorej si svoj detský sen môžete splniť. Princa ani polovicu kráľovstva nezaručujeme, výhry sú však skutočne rozprávkové!

Ak dokážete, že máte bystrý um, správny odhad a cit pre módu, potom ste jednoznačne hľadanou Popoluškou práve Vy. Odmena Vás samozrejme neminie – 12 párov topánok na celý rok podľa vlastného výberu a 4 dňový letecký zájazd pre 2 osoby do mekky módy – Milána. Ak túžite stať sa aspoň na chvíľu Popoluškou a vyhrať ceny hodné princeznej, vyplňte súťažný formulár TU.

shutterstock 129367985 610x344 Hľadá sa popoluška!Znie to priam neuveriteľne, no prihlásiť sa môže naozaj každá. Ako od nádejnej Popolušky sa od Vás očakáva iba jediná vec – musíte uhádnuť veľkosť nájdenej črievičky v centimetroch. K dispozícii budete mať  desať indícii, ktoré budú  postupne odhaľované a pomôžu Vám uhádnuť správnu odpoveď.

mil 610x435 Hľadá sa popoluška!

Súťaž bude ukončená  30.9 .2013 a následne bude zo správnych odpovedí vyžrebovaná  šťastná výherkyňa.

Neváhajte a a staňte sa Popoluškou práve Vy…



Zaradené pod: Novinky




Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]