STAJL správy: Naomi Campell moderátorkou, spievajúca Kate Moss, Isabel Marant pre H&M

Chanel patrí medzi nacoolovejšie módne značky! V tohtoročnom “CoolBrands list” obsadil v TOP 20 úspešnú 13. priečku. Tesne za sa umiestnila Prada (14.) a McQueen (19.) V TOP 20 sa taktiež umiestnili značky Aston Martin (2.), Rolex (3.), Nike

pridal Lenka Fencáková 30.9.2013 o 7:39


Coco 5 STAJL správy: Naomi Campell moderátorkou, spievajúca Kate Moss, Isabel Marant pre H&M

Chanel patrí medzi nacoolovejšie módne značky! V tohtoročnom “CoolBrands list” obsadil v TOP 20 úspešnú 13. priečku. Tesne za sa umiestnila Prada (14.) a McQueen (19.)

V TOP 20 sa taktiež umiestnili značky Aston Martin (2.), Rolex (3.), Nike (4.), YouTube (6.), Google (7.), Twitter (8.), Ray-Ban (10.).

naomi campbell 19122 610x406 STAJL správy: Naomi Campell moderátorkou, spievajúca Kate Moss, Isabel Marant pre H&M

Klebetí sa, že topmodelka Naomi Campbell sa v blízkej budúcnosti možno dočká svojej vlastnej diskusnej relácie. Ako povedal jej zástupca: “Môžem potvrdiť, že na stole sú nejaké ponuky, no nemôžem sa k tomu momentálne viac vyjadrovať z dôvodu prebiehajúcich rokovaní.”

Až čas ukáže, či sa aj Naomi zaradí medzi modelky s vlastnou talkshow. V minulosti, v rokoch 2005-2010,  mala vlastnú a celkom úspešnú show aj Tyra Banks.

Click here to view the embedded video.


Medzi spievajúce modelky sa po Care Delevingne a Giselle Bündchen zaradila aj Kate Moss. V jej prípade nejde veľmi o spev, ale výsledok je celkom zaujímavý. Pesnička Day & All Night nie je jej prvým hudobným počinom. Parkrát sa na pódiu objavila s bývalým frajerom Pete Dohertym, či spievala v zbore “Primal Scream’s Some Velvet Morning“.

collage30 610x561 STAJL správy: Naomi Campell moderátorkou, spievajúca Kate Moss, Isabel Marant pre H&MKonečne boli zverejnené prvé fotky spolupráce Isabel Marant a švédskej značky H&M. Kolekcia vyzerá skutočne veľmi zaujímavo a v predaji bude od 14. novembra. Tešíte sa rovnako ako my?
collage36 610x573 STAJL správy: Naomi Campell moderátorkou, spievajúca Kate Moss, Isabel Marant pre H&Mcollage37 610x585 STAJL správy: Naomi Campell moderátorkou, spievajúca Kate Moss, Isabel Marant pre H&Mcollage38 610x445 STAJL správy: Naomi Campell moderátorkou, spievajúca Kate Moss, Isabel Marant pre H&MVo videu, ktoré zverejnil magazín Vogue sa môžete pozrieť a inšpirovať Fashion Weekom v Miláne. Najväčšie módne udalosti roka- Fashion Weeky sa pravidelne konajú v Paríži, New Yorku, Londýne a ďalších mestách. Bratislava Fashion Weekend bol však tento týždeň zrušený. Viac info tu.

Click here to view the embedded video.

MJacobs V 24jun11 pa b 426x639 STAJL správy: Naomi Campell moderátorkou, spievajúca Kate Moss, Isabel Marant pre H&MMarc Jacobs údajne končí u Vuittona. Pre svetovú módnu značku  začal návrhár pracovať v roku 1997. Teraz, po 16 rokoch sa však objavili špekulácie o jeho konci.
Zmluva, ktorá mu končí na budúci mesiac možno nebude obnovená.
Niektoré zdroje však tvrdia, že ešte nebolo o ničom rozhodnuté, niektoré, že u Vuittona končí a nahradí ho Nicolas Ghesquiere, no hovorca pre Louis Vuitton odmietol komentovať všetky tieto fámy.

 

 

 



Zaradené pod: Novinky




Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]