Katy Perry chce zmeniť šatník na dospelácky

Katy Perry je tento mesiac na propagačnom turné k jej novému albumu Prism a novú éru odštartovala aj novým šatníkom. A rozhodne sa nemáme na čo sťažovať. Speváčka sa tento víkend objavila na show X Factor a The Graham Norton Show, pričom vyzerala nádhern

pridal Táňa Matúšová 24.10.2013 o 8:39


Katy Perry je tento mesiac na propagačnom turné k jej novému albumu Prism a novú éru odštartovala aj novým šatníkom. A rozhodne sa nemáme na čo sťažovať. Speváčka sa tento víkend objavila na show X Factor a The Graham Norton Show, pričom vyzerala nádherne a tiež značne rezervovane. Dosť bolo neónových podprseniek a pvc šortiek. Katy ich vymenila za šaty bez výstrihov a jemné doplnky.

article 0 18CEB55500000578 607 634x979 Katy Perry chce zmeniť šatník na dospelácky

Počas show Grahama Nortona vysvetlila, že jej nový look súvisí so zmenou jej hudobného štýlu. Priznala, že už necíti potrebu vyzliekať sa a poskakovať okolo cukrovej vaty v štýle California Gurls a je pripravená ukázať jej skutočné ja. Hovorí, že posledný album bol dosť rozprávkový a prehnaný a tento je trochu krehkejší, surovejší a oveľa viac prítomný. Konečne je schopná akceptovať informáciu, že je dospelá a chce, aby na nej už oblečenie ostalo.

Chanel Show at Paris Fashion Week October 1 2013 Katy Perry chce zmeniť šatník na dospelácky

Niet pochýb o tom, že sa hviezda vzdala jej super krikľavého, provokatívneho šatníka, pričom mnohí hovoria, že jej vzťah s Johnom Mayerom má veľký vplyv na jej sofistikovanejší look. Katy začala preferovať značky ako Saint Laurent, či Chanel, najmä počas parížskeho týždňa módy, kde zažiarila v kvetovaných šatách na prehliadke Chanel jar/leto 2014. Neskôr sa po show prezliekla do blúzky a sukne z kolekcie Fausto Puglisi Resort 2014 a nechala si kabelku Chanel Lego so slnečnými okuliarmi.

Katy Perry in Fausto Puglisi Out About In Paris 4 Katy Perry chce zmeniť šatník na dospelácky

Na druhý deň sa objavila na ceste do Colette vo veľmi podobnom outfite zloženom z monochromatického topu a sukne značky Emanuel Ungaro s vlasmi zapletenými do jednoduchého chvostu. Vyhodila svoje šialené kostýmy a v upútavke na klip Roar podpálila svoju modrú parochňu. Je snáď koniec kreslenej postavičke Katy?

Shopping at Colette s in Paris October 2 2013 Katy Perry chce zmeniť šatník na dospelácky

Páči sa vám Katyn nový look, alebo vám bude cukríková Kalifornská deva chýbať?

katy perry mademoiselle c coktail party 1 Katy Perry chce zmeniť šatník na dospelácky

 



Zaradené pod: Celebrity, Chanel, Katy Perry




Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]