Topánky, ktoré by milovala aj Popoluška

Ak si myslíte, že je tento článok venovaný Louboutin-kám s červenou podrážkou, klasickým elegantným lodičkám Jimmy Choo alebo topánkam od Manola, čo milovala Carrie Bradshaw, budete prekvapené… Teší nás, že existujú organizácie, ktoré podporujú mla

pridal Vera Valek 12.11.2013 o 19:30


Ak si myslíte, že je tento článok venovaný Louboutin-kám s červenou podrážkou, klasickým elegantným lodičkám Jimmy Choo alebo topánkam od Manola, čo milovala Carrie Bradshaw, budete prekvapené…

Jimmy Choo Fauna 610x406 Topánky, ktoré by milovala aj Popoluška

Teší nás, že existujú organizácie, ktoré podporujú mladé talenty v ich tvorbe; americké CDFA (Council of Fashion Designers of America) a aj BFA. Práve British Fashion Council verilo v potenciál a talent mladých kreatívnych dizajnérov, ktorí začali meniť topánkový svet svojimi hravými nápadmi.

Nicholas Kirkwood

Dizajnér, ktorý navštevoval univerzitu jeden jediný rok len kvôli tomu, aby ovládal základy tvorby topánok. Pytón v spojení so semišom alebo brúsená koža s prvkami peria a kožušiny; Nicholas je známy odvážnymi kombináciami, ktoré vytvárajú luxusnú obuv, po ktorej túži každý fashionista.

nk Topánky, ktoré by milovala aj Popoluška sjp Topánky, ktoré by milovala aj Popoluška

sophia webster Topánky, ktoré by milovala aj Popoluška

 

Sophia Webster

Veľmi hravo talentovaná, s veľmi odlišnou tvorbou v porovnaní s akýmkoľvek iným dizajnérom obuvi. Sophia bola prvou asistentkou spomínaného Kirkwooda. Práve ten jej sľúbil pomoc a stal sa jej mentorom pri založení vlastnej značky. Výsledok? Topánky jej tvorby reprezentujú giganty Harvey Nichols, Net-A-Porter, Neiman a hravé dizajny na nohách obľubujú módna trendsetterka Anna Dello Russo a bloggerky Nicole Warne a aj Jessica Stein.

gppg Topánky, ktoré by milovala aj Popoluška sw Topánky, ktoré by milovala aj Popoluška tuula Topánky, ktoré by milovala aj Popoluška

Čím originálnejšia – tým lepšia. Čím lepšia – tým ospevovanejšia. Myslíme prezentáciu alebo fashion show, ktorá je jedným z najdôležitejších podkladov na to, aby o dizajnérovi písali všetci vrátane VOGUE. Sophiin debut bol dostatočne dievčenský a príliš ružový, no práve to pomohlo k jej úspechu. Jej inšpiráciou bola dovolenka v Brazílii a Barbie, a tak dizajnérka premenila bábiky do životnej veľkosti, prehnala to s doplnkami a svetové publikácie mali o čom písať.

dfadfaw Topánky, ktoré by milovala aj Popoluška hhh Topánky, ktoré by milovala aj Popoluška

Ak Vám je ľúto použiť tri oriešky v podobe trojcifernej sumy za tieto kúsky, neostáva nič iné len čakať, kedy začnú cenovo dostupnejšie obchodné domy predávať obuv, ktorá aspoň detailami pripomína nositeľný luxus značiek Nicholas Kirkwood Sophia Webster.







Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]