Chceme nosiť slovenské: Vianočný Fashion Showroom v Kontakte

Nevieme si predstaviť lepší darček pre slovenskú fashionistku ( alebo od slovenskej fashionistky) ako originálny kúsok od našich dizajnérov! Preto vás pozývame na Vianočný showroom v Kontakte, kde si budete môcť vybrať módu rôznych štýlov pre seba, alebo

pridal Elena Senková 10.12.2013 o 15:31


Nevieme si predstaviť lepší darček pre slovenskú fashionistku ( alebo od slovenskej fashionistky) ako originálny kúsok od našich dizajnérov! Preto vás pozývame na Vianočný showroom v Kontakte, kde si budete môcť vybrať módu rôznych štýlov pre seba, alebo svojich blízkych od viac ako dvadsiatich slovenských návrhárov a značiek! Od piatku 13.decembra do nedele 15.decembra sa bude o dušu šopovať a pomáhať dobrej veci na Ventúrskej 12 v Bratislave.

image001 610x173 Chceme nosiť slovenské: Vianočný Fashion Showroom v Kontakte2 Large 610x408 Chceme nosiť slovenské: Vianočný Fashion Showroom v Kontakte

Dobrú vec, pomoc portálu dakujeme.sk a jeho vybranému projektu, podporí každý nákup, ale aby tej podpory bolo viac, v piatok spustí Slovak Fashion Council spolu s Nadáciou Orange  charitatívnu dražbu. Päť slovenských dizajnérok ponúklo do dražby jeden model od seba a navyše, každá dizajnérka po svojom obliekla jedného plyšového medvedíka od Haraburdart. Fashion kúsky a štýlové medvedíky sa budú dražiť spoločne ako originálne sety, zapojíte sa? Kúpiť si môžete dizajn od Michaely Mazalánovej, Michaely Bednárovej z Puojdu, Lenky Sršňovej,  Zlatice HujbertovejAndrei Vonkomerovej. A navyše, Nadácia Orange vydraženú sumu ešte zdvojnásobí!

1 Large 610x457 Chceme nosiť slovenské: Vianočný Fashion Showroom v Kontakte

Podporovateľ slovenskej módy, Slovak Fashion Council chystá aj rôzne sprievodné podujatia. V Kontakte tak máte šancu stretnúť “svojho” dizajnéra, ktorý vám ochotne predstaví svoju prácu osobne a poradí so stylingom. „Chceme širokej aj odbornej verejnosti umožniť dozvedieť sa o čom je móda v širších súvislostiach. Vysvetliť, aké oblasti súvisia s akými ďalšími. Predstavíme aj niekoľko odborníkov zo zákulisia módy, ktorí sa starajú o to, aby móda ako biznis bol zaujímavý a mal šancu napredovať.“, hovorí Zuzana Bobiková, projektová manažérka SFC.  Vianočný Fashion Showroom je tu preto, aby sa kolekcie slovenských dizajnérov mohli ľahšie dostať pod stromček, do šatníkov a k nám, k fanúšikom. Tešíme sa a vidíme sa tento víkend v Kontakte!

3 Large 610x481 Chceme nosiť slovenské: Vianočný Fashion Showroom v Kontakte

image004 610x860 Chceme nosiť slovenské: Vianočný Fashion Showroom v Kontakte

Pre viac info klikajte na facebook udalosť.







Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]