Najkrajšie ikony roku 2013

Tvár Cary Delevigne dominovala v roku 2013 v backstage rôznych módnych show. Zaviedla trendy v street fashion a dokonca ovplyvnila nákupne zvyky žien. Google oznámil, že jej veľké obočie spôsobilo zníženú frekvenciu vyhľadávania pinzety na obočie na inte

pridal Táňa Matúšová 9.1.2014 o 6:15


Tvár Cary Delevigne dominovala v roku 2013 v backstage rôznych módnych show. Zaviedla trendy v street fashion a dokonca ovplyvnila nákupne zvyky žien. Google oznámil, že jej veľké obočie spôsobilo zníženú frekvenciu vyhľadávania pinzety na obočie na internete. Nazvali to “Cara efekt”. Delevigne tiež podpísala svoj prvý kozmetický kontrakt s YSL na kolekciu Babydoll, z ktorej ihneď urobila hit. Britská modelka tiež otvorene prehovorila o svojej psoriáze zo stresu.

CaraDelevingneCollage2 610x431 Najkrajšie ikony roku 2013

 

Aj vojvodkyňa z Cambridge má svoj “Kate Middleton efekt”, ktorý ovplyvnil módu v Anglicku. V roku 2013 nám predviedla ako si udržať krásu, pôvab a štýl počas tehotenstva. Okrem snáď iba jedného dňa v roku, kedy mala zlé vlasy a klebetách o šedivých korienkoch, Kate počas celého roka predvádzala dokonalé, lesklé gaštanové vlny. V make-upe ostala pri overenej hnedej linke a ružových líčkach a celý rok ukazovala len dokonalú pózu a dekórum.

princess kate pregnant outfits collage 610x355 Najkrajšie ikony roku 2013

Jessica Chastain skombinovala look starého Hollywoodu so súčasnosťou. Dokonalá porcelánová pleť a ryšavé vlasy pútali pozornosť na niekoľkých červených kobercoch.

holding jessica chastain best red carpet looks 184227621937 610x590 Najkrajšie ikony roku 2013

Minulý rok Rihanna vydala kozmetickú kolekciu pre MAC a jej rúž v odtieni nazvanom RiRi Woo sa vypredal v priebehu troch hodín. Jej neustále sa meniaci účes si vypýtal množstvo tituliek a donútil kopu žien uvažovať o krátkom zostrihu, odfarbení koncov či vyholení hlavy.

Rihanna New Hairstyle Hair Extensions With Undercut And Dip Dye 610x465 Najkrajšie ikony roku 2013

Georgia May Jagger nám káže získať londýnsky look z televíznych a printových reklám na Rimmel. 21-ročná modelka dokáže vykúzliť perfektný look od nenalíčeného, po červený červený koberec, vďaka dobrej genetickej výbave od rodičov Jerry Hall a Micka Jaggera.

georgia may jagger hm spring 2013 01 610x337 Najkrajšie ikony roku 2013

Aj Beyonce robila minulý rok všetko preto, aby bol jej vzhľad perfektný. Krátky účes jej síce dlho nevydržal, no figúru mala vždy perfektnú. Jej fotky pre H&M plavky údajne nepotrebovali žiadne retušovanie. Beyonce si postavu udržuje aj s manželom vďaka vegánskej diéte.

beyonce h m spring summer campaign 7 610x416 Najkrajšie ikony roku 2013

Marion Cotillard mala dobrý rok, kedy sa ukázala ako moderná verzia romantickej holywoodskej herečky. Prejavila sa u nej posadnutosť érou 60. rokov s vysokými účesmi, mačacími linkami a obľúbeným jemným rúžom.

marion cotillard beehive updo 610x458 Najkrajšie ikony roku 2013

Alexa Chung je tak známa pre svoj look, že ak by ste si v Anglicku prišli sadnúť do salónu a požiadali o “Alexu”, pravdepodobne by stajlista vedel, čo s vami robiť. Jej líčenie je obvykle jemné, s hustým obočím, mačacími linkami a sem tam aj s červeným rúžom.  Minulý rok vydala vlastnú kozmetickú kolekciu Eyeko a navyše je tvárou vlasovej línie L’Oreal Professional.

Picnik collage3 610x610 Najkrajšie ikony roku 2013

Rooney Mara si získala pozornosť najmä v roku 2012, no ani minulý rok sme sa jej nevedeli nabažiť. Je síce tvárou gotického chic image, no jej éterická krása jej umožňuje vyskúšať akýkoľvek look. Od jemného líčenia, po výrazné haute couture pery. Vo filme Vedľajšie účinky sme ju znova po dlhej dobe videli s dlhou hnedou parochňou, no tento image jej veľmi neulahodil a rýchlo sa vrátila k svojmu krátkemu, jednoduchému účesu.

maxresdefault 610x343 Najkrajšie ikony roku 2013

Miranda Kerr sa minulý rok stala tvárou organickej krásy. Podelila sa o recepty na zelené smoothies, založila vlastnú prírodnú značku Kora a priznala sa k posadnutosti všetkým, čo je kokosové.

162116 miranda kerr david jones kora organics 610x343 Najkrajšie ikony roku 2013

Jourdan Dunn získala od Harper’s Bazaar ocenenie modelka roka 2013 a ani raz nespravila krok vedľa na móle, či červenom koberci. S perfektnou tvárou si vyslúžila množstvo kontraktov, medzi ktorými boli veľmi veľmi vydarené kampane pre Burberry a Yves Saint Laurent.

jourdan touche 610x397 Najkrajšie ikony roku 2013

 

 







Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]