Exkluzívne: London Fashion Week A/W 2014

Keď počas fashion mesiaca zdieľané fotografie snehovej búrky v New Yorku vystriedajú obrázky s oblačným nádychom od všetkých fashion VIP, znamená to jediné. Profesionáli módneho priemyslu sa zhromažďujú v meste červených autobusov a udalosť v londýnskom

pridal Vera Valek 25.2.2014 o 20:22


Keď počas fashion mesiaca zdieľané fotografie snehovej búrky v New Yorku vystriedajú obrázky s oblačným nádychom od všetkých fashion VIP, znamená to jediné. Profesionáli módneho priemyslu sa zhromažďujú v meste červených autobusov a udalosť v londýnskom Somerset House sa stáva tou najfotografovanejšou…

1932302 10201997937014587 1269097419 n 610x581 Exkluzívne: London Fashion Week A/W 2014

00410h 426x639 horz Exkluzívne: London Fashion Week A/W 2014

AK by sme mali zhrnúť fashion week v Londýne, prvé slovné spojenie by bolo otvorenosť možnostiam. Videli sme všetko; inšpiráciu dekád z rokov minulých až po súčasnosť, rôznorodosť v paletách farieb a aj neónové svetre, vďaka ktorým má Christopher Kane zaručené obraty už teraz.

Kráľovná potlačí bez potlačí

Je súčasťou dizajnérskeho sveta necelých 5 rokov a od jej úplne prvej prehliadky na LFW si Mary Katrantzou vybudovala rešpekt módnych insiderov a meno kráľovnej digitálnych potlačí. Grécka rodáčka vďačí za úspech 3D technike v prevedení mini šiat a jej tvorbu uznáva módna mafia Ruskej Federácie aj fanúšičky parížskej haute couture. Napriek odbočeniu od pôvodného poznávacieho znamenia, je jej najnovšia kolekcia dokonale navrhnutá a ľahko-nositeľná.

Mary Katrantzou AW14 Exkluzívne: London Fashion Week A/W 2014MK Exkluzívne: London Fashion Week A/W 2014

Deka ako módny doplnok N1

Christopher Bailey Burberry znova dokázal módnym nadšencom, že voľba do kresla za kreatívneho riaditeľa bola tou správnou. Na jeho poslednej prehliadke v Kensington Gardens sa konal vír, a nie len jeden. Najpopulárnejšie osobnosti v prvých radách, run the world modelky s britským občianstvom (áno, Delevingne znova otvárala finále fashion show) a šokujúci kúsok kolekcie, ktorý sa stal hitom hneď ako modelky opustili runway. 

Burberry Prorsum Womenswear Autumn Winter 2014 Show Finale 610x537 Exkluzívne: London Fashion Week A/W 2014

deka Exkluzívne: London Fashion Week A/W 2014

Roky šesťdesiate a zamatová Amerika

Dizajnér, ktorý vzkriesil značku Gucci a posledných pár rokov navrhuje kolekcie pod vlastným menom, sa rozhodol dať tej tohto-sezónnej osobný nádych. Inšpirovaný aktivitami so športovým zameraním, Tom Ford pridal na lesklé šaty číslo 61, ktoré symbolizuje dekádu jeho narodenia. Okrem kúskov pripomínajúcich americký futbal, Ford obliekol modelky do zamatových šiat, ktoré zažívali svoju slávu v rokoch šesťdesiatych. Fajn – flitrované šaty si vieme predstaviť na talianskej bloggerke Chiare Ferragni - ale čo tie zamatové šaty?

jkhkj Exkluzívne: London Fashion Week A/W 2014

page Exkluzívne: London Fashion Week A/W 2014

Optické ilúzie 

Každá z nás má vlastný štýl a všetky sa túžime cítiť sebavedomo a rafinovane vďaka oblečeniu. Patríte k ženám, čo vyznávajú tomboyish štýl alebo sa skôr prikláňate k jemným siluetám? Aj ak preferujete z každého niečo, gentleman Matthew Williamson nám svojou kreativitou hovorí priamo do duší šatníkov. S nádychom kolekcie (aj) pre mladšie ročníky než zvyčajne dokázal, ako dokonale funguje spojenie rôznych vzorov a mix materiálov.

giug Exkluzívne: London Fashion Week A/W 2014 mv Exkluzívne: London Fashion Week A/W 2014 mw Exkluzívne: London Fashion Week A/W 2014

Sunday fun-day

Roksanda Ilincic má rada farby. Moment. Táto žena MILUJE farby! V rámci možností aj bez možností ich používa všetky, a to bez problémov na jednom kúsku oblečenia. Srbská dizajnérka vytvorila colour-blocking šaty v nepravidelnom strihu s podtónom folklóru a metalickými opaskami, až po kabáty vo farebných geometrických štvorcoch.

hhgg Exkluzívne: London Fashion Week A/W 2014 rii Exkluzívne: London Fashion Week A/W 2014 zuz Exkluzívne: London Fashion Week A/W 2014







Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]