Najluxusnejšie koncertné outfity

Kreatívny riaditeľ Calvin Klein Collection, Italo Zucchelli, najnovšie navrhol exkluzívne kúsky na európske turné rappera menom Drake. Ich kolaborácia začala už v októbri na severoamerickom turné. “Would you like a tour?” bude pokračovať v Eu

pridal Táňa Matúšová 28.2.2014 o 12:56


Kreatívny riaditeľ Calvin Klein Collection, Italo Zucchelli, najnovšie navrhol exkluzívne kúsky na európske turné rappera menom Drake. Ich kolaborácia začala už v októbri na severoamerickom turné. “Would you like a tour?” bude pokračovať v Európe a Drakove kostýmy sa budú skladať z lookov zo CK kolekcie jar/leto 2014. Pozrime sa aj na ďalšie high-fashion outfity, ktoré sa dostali na koncerty.

drake calvin klein collection 2014 europe tour Najluxusnejšie koncertné outfity

 

Miley Cyrus si najala piatich dizajnérov, aby stvorili šatník na jej Bangerz turné. Marc Jacobs, Jeremy Scott, The Blonds, Bob Mackie a Roberto Cavalli navrhli odvážne kúsky pre kontroverznú speváčku.

unnamed 610x400 Najluxusnejšie koncertné outfity

Módny dom Maison Martin Margiela má na svedomí celý šatník Kanye Westa pre jeho Yeezus turné. Skladalo sa z desiatich couture kúskov, dvadsiatich ready to wear kúsov a exkluzívneho páru tenisiek. West sa tiež rozhodol nosiť štyri masky počas takmer celej show.

KANYE 610x330 Najluxusnejšie koncertné outfity

Ricardo Tisci z Givenchy vytvoril oslňujúci outfit, ktorý mala na sebe Rihanna počas otvorenia Diamonds World turné 2013. Hviezda vystúpila na pódium v čiernom hodvábom plášti s vyšívaným golierom a v čiernych šnurovačkách až po stehná. Pod plášťom mala odvážny kožený bralet, náhrdelník z nábojov a hodvábne šortky. Tiež návrhár Adam Selman pre Rihannu navrhol nejeden kostým, ktorý musel dokončiť v priebehu pár hodín. Na šatníku pre RiRi si vybudoval kariéru.

RT Rihanna1 610x813 Najluxusnejšie koncertné outfity

Madonna si tiež povolala skupinku slávnych návrhárov na MDNA turné v roku 2012. Alexander Wang, Hervé Léger a Jeremy Scott navrhli jej šaty a v Prada dokonca vytvorili vysoké topánky pre jej mužských tanečníkov. Kráľovná popu sa vrátila ku slávnej Jean Paul Gaultier kónickej podrsenke, tentoraz spolu s korzetom na blúzke a nohaviciach.

aa 610x476 Najluxusnejšie koncertné outfityRita Ora sa tiež nemohla nechať zahanbiť v obyčajných šatách a na jej prvý živý debut vo Veľkej Británii, The Radioactive Tour, prišla v kostýmoch Emilio Pucci. Kreatívny riaditeľ, Peter Dundas opísal tento šatník, že je nádherný a zároveň robí veľký dojem.

fwbvk. emilio pucci rita ora cover Najluxusnejšie koncertné outfity

Lady Gaga dostala v roku 2012 niekoľko Versace kostýmov pre americkú časť koncertnej šnúry Born This Way Ball. S Donatellou sú už pár rokov kamarátky. Donatella poskytla vintage Versace outfit do videoklipu Edge of Glory v roku 2011 a prednedávnom sa Gaga stala tvárou Versace kampane pre jar/leto 2014. Predtým sa však počas ázijskej časti turné spoľahla na Giorgia Armaniho, ktorý vytvoril kúsky, ktoré z kresieb nevyzerajú, že by sa dali nosiť. Lady Gaga si však zvládne obliecť všetko.

gagaarmani 610x308 Najluxusnejšie koncertné outfity

V roku 2009 si Beyoncé najala Thierryho Muglera a ten navrhol 58 kúskov na jej turné v Británii. Odvtedy Beyoncé nemala problém zaujať mnohých známych dizajnérov, ktorí sa išli roztrhať, aby jej vytvorili šatník.

beyonce 2 11 610x465 Najluxusnejšie koncertné outfity

Tom Ford vytvoril úplne kompletný šatník pre Justina Timberlaka na jeho 20/20 World Experience Tour. To znamená asi 600 kúskov, vrátane ôsmych originálnych kúskov pre Justina, kúskov pre kapelu, vokalistky a tanečníkov.

52260ac493dc3.preview 620 610x405 Najluxusnejšie koncertné outfity

Florence Welch miluje Gucci a Gucci miluje ju. Florence bola pre Gucci inšpiráciou pre ich kolekciu jeseň/zima 2011 a v roku 2012 pre ňu navrhli zopár koncertných šiat. “Pre jej štýl na javisku sme chceli vytvoriť romantickú a napriek tomu modernú estetiku, aby ju Florencie interpretovala s jej temným pôvabom a dramatickou zmyselnosťou,” povedala o spolupráci kreatívna riaditeľka Gucci, Frida Giannini.

2 Najluxusnejšie koncertné outfity

Jennifer Lopez začala svoje turné Dance Again v roku 2012 s couture kostýmami od návrhára Zuhaira Murada.

Zuhair Murad Designs 610x353 Najluxusnejšie koncertné outfity

Domenico Dolce a Stefano Gabbana stáli za šatníkom Kylie Mingoue na turné Aphrodite Les Folies. Outfity boli novou interpretáciou archívnych Dolce & Gabbana lookov. Tu je video, v ktorom toto návrhárske duo skúša šaty na Kylie.

Click here to view the embedded video.

 

 







Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]