Ako nosiť kaftan na pláž aj do mesta

Počas blížiacich sa letných horúčav určite oceníte tento kus oblečenia. Moderný boho štýl sa dostal na módne móla aj do šatníkov prominentov. Spomeňme si napríklad na svadobné šaty Poppy Delevingne, ktoré navrhol Peter Dundas pre Emilio Pucci. Ak dokáže

pridal Táňa Matúšová 17.6.2014 o 18:42


Počas blížiacich sa letných horúčav určite oceníte tento kus oblečenia. Moderný boho štýl sa dostal na módne móla aj do šatníkov prominentov. Spomeňme si napríklad na svadobné šaty Poppy Delevingne, ktoré navrhol Peter Dundas pre Emilio Pucci. Ak dokáže fungovať na svadbe, tak musí fungovať aj v meste. Toto leto si bez problémov môžete vziať kaftan ku plavkám aj k podpätkom.

kaftan2 610x322 Ako nosiť kaftan na pláž aj do mesta

Rita Ora a Solange Knowles vedia ako urobiť plážový outfit chic. Dlhý voľný kaftan kombinujú s množstvom zlatých doplnkov. No tento trend sme si všimli aj na celebritách mimo pláže.

kaftan Ako nosiť kaftan na pláž aj do mesta

Kaftan, ktorý si Solange dala k plavkám, si stajlistka Rachel Zoe pokojne oblečie na párty. Stačia korále, veľké okuliare a strapcová kabelka a bohémsky look 70. rokov je dokonalý.

Rachel Zoe 610x749 Ako nosiť kaftan na pláž aj do mesta

No Rachel vie ako kaftan nosiť aj elegantne. Čiernobiely vzor, čierny top alebo podprsenka pod ním a môže sa ísť na týždeň módy v New Yorku.

Rachel Zoe 2 610x775 Ako nosiť kaftan na pláž aj do mesta

Inšpirujte sa Rosie Huntington-Whiteley a zvoľte tón v tóne s vyšívanými detailmi. Elegantná kabelka a lodičky vytvárajú sexy každodenný look.

Rosie 610x816 Ako nosiť kaftan na pláž aj do mesta

Sandra Bullock nám zase ukazuje ako nosiť kaftan na večer. Prepracované vyšívané šaty so sandálmi s ramienkami a jednoduché elegantné šperky sú správnou voľbou.

Sandra 610x915 Ako nosiť kaftan na pláž aj do mesta

Dajte si ku kaftanovej blúzke látkové šortky a koženú kabelku a v momente dosiahnete look z prehliadky Chloé na jar/leto 2014.

Chloe Ako nosiť kaftan na pláž aj do mesta

OSCAR ZIMMERMAN 610x457 Ako nosiť kaftan na pláž aj do mesta

Oscar de la Renta, Zimmerman

RALPH RIVER 610x457 Ako nosiť kaftan na pláž aj do mesta

Ralph Lauren Blue Label, River Island

HUMANOID MANGO 610x457 Ako nosiť kaftan na pláž aj do mesta

Humanoid, Mango

HM KATE 610x457 Ako nosiť kaftan na pláž aj do mesta

H&M, Kate Moss x Topshop

DVF FENDI 610x457 Ako nosiť kaftan na pláž aj do mesta

Diane Von Furstenberg, Fendi







Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]