Sarah Jessica Parker opäť navrhovala

Za sebou už má vlastnú kolekciu topánok a kabeliek. Tentoraz sa podujala na dobrú vec, a v spolupráci so šperkárkou Cindy Chao vytvorila brošňu. Tento jedinečný kúsok šperku v tvare motýľa sa vyrábal 2 roky, a je zložený z 26,27 karátového hnedého diaman

pridal Lenka Fencáková 14.8.2014 o 16:54


Sarah Jessica Parker for Maria Valentina 2014 012 610x406 Sarah Jessica Parker opäť navrhovala

Za sebou už má vlastnú kolekciu topánok a kabeliek. Tentoraz sa podujala na dobrú vec, a v spolupráci so šperkárkou Cindy Chao vytvorila brošňu.

Tento jedinečný kúsok šperku v tvare motýľa sa vyrábal 2 roky, a je zložený z 26,27 karátového hnedého diamantu. Brošňa pôjde do dražby, a výťažok z dražby pôjde pre New York City Ballet. Odhadovaná cena je 6-7 miliónov dolárov,a vydražiť si ho môžete 7. októbra v Hong Kongu.

Výsledok spolupráce je nádherný, a Sarah Jessica Parker sa k spolupráci vyjadrila taktiež pozitívne: “Mala som tú radosť poznať Cindy a jej prácu už niekoľko rokov. Bol to neuveriteľný zážitok spolupracovať s ňou. Jej šperky sú skutočnými umeleckými dielami, zaujmú na prvý pohľad, a ostanú navždy v pamäti. Som tak rada, že som mohla byť jej partnerkou v tomto projekte, ktorý pozdvihuje prácu NYC Ballet-organizácie, ktorá je tak blízka môjmu srdcu.”

Cindy Chao Sarah Jessica Parker Portrait 69 610x407 Sarah Jessica Parker opäť navrhovala

Sarah Jessica Parker a Cindy Chao

hbz sjp brooch lg 610x610 Sarah Jessica Parker opäť navrhovala







Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]