(Nie len) fashion tipy na vianočné darčeky

Čo by ste si tento rok najradšej našli pod stromčekom? Šperky, krásne kabelky a topánky alebo radšej len teplé ponožky? Ak možno ešte sami netušíte, čo by ste si priali alebo čím by ste potešili vašich blízkych, máme pre vás krátku inšpiráciu. Rukávniky

pridal Barbora Korimčáková 20.12.2014 o 15:33


collage1 610x635 (Nie len) fashion tipy na vianočné darčeky

Čo by ste si tento rok najradšej našli pod stromčekom? Šperky, krásne kabelky a topánky alebo radšej len teplé ponožky? Ak možno ešte sami netušíte, čo by ste si priali alebo čím by ste potešili vašich blízkych, máme pre vás krátku inšpiráciu.

Rukávniky značky Oiselle boli pôvodne určené na zimné športovanie, ale poslúžiť môžu aj ako účinný ohrievač počas chladných zimných dní alebo len fashion výstrelok. Jednoznačne originálny typ na vianočný darček.

unnamed 3 (Nie len) fashion tipy na vianočné darčeky

Čo môže byť na Vianoce krajšie ako veľký úsmev niekoho, koho máme radi? Užitočným darčekom preto môže byť aj luxusná sada zubných pást Boca, ktorá v prvom rade náš chrup chráni, a samozrejme, udržuje ho stále krásny.
unnamed 4 (Nie len) fashion tipy na vianočné darčeky

Niečo viac individuálne. Darček konkrétne pre milovníkov bieleho športu. Kolekcia farebných obalov na tenisové rakety Monreal London.

unnamed 5 (Nie len) fashion tipy na vianočné darčeky

Ak si trúfate, pokojne stavte na topánky, pretože tie sú pre takmer každú ženu dokonalým potešením. Lodičky alebo tenisky?

unnamed 7 (Nie len) fashion tipy na vianočné darčeky

Pod stromčekmi už roky nesmú chýbať najnovšie technické vychytávky. Takou je aj inteligentný náramok teraz aj v štýlovom podaní pre dámy. A takýto darček vás možno inšpiruje vrhnúť sa v novom roku do nejakej športovej aktivity.

unnamed 6 (Nie len) fashion tipy na vianočné darčeky

Retro štýl sa udomácnil aj v cyklistike. Čo môže byť romantickejšie ako prechádzka na takomto “historickom” kúsku od firmy Shinola?

100917124 bike shinola.530x298 (Nie len) fashion tipy na vianočné darčeky

Hovorí sa, že keď už nevieme, čo by sme darovali, tak zvolíme kozmetiku. Tá sa predsa vždy zíde. A v zime aj sezónne krémy pre starostlivosť o pokožku.

lancome cosmetics facials make up bag 610x381 (Nie len) fashion tipy na vianočné darčeky

Je pravda, že dnes už takmer všetko riadime od počítačov. Pravdepodobne práve za tým svojím vyberáte daček niekomu blízkemu. Dajte mu niečo, čo prospeje jeho držaniu tela práve pri surfovaní na nete. Nie fit lopta, ale špeciálna technogym pre dlhé sedenie pri počítačoch.

unnamed (Nie len) fashion tipy na vianočné darčeky

Koho by nerozčuľovalo premiešanie jedla v desiatovom boxe? Pre našich najmenších (a možno aj väčších) je ideálnym riešením Yumbox v ktorom je celé desiatové menu dokonale roztriedené.

yumbox isolated on white 01c 610x378 (Nie len) fashion tipy na vianočné darčeky

 

 



Zaradené pod: Novinky, Tip na shop




Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]