Ralph & Russo

Hlavná inšpirácia pre tému tohtoročného Fashion weeku v Paríži opäť prichádza z prírody. Stali sa ňou kvety, ktoré dominujú aj na modeloch britského módneho domu Ralph & Russo. Nováčik v oblasti Haute Couture sa nenechal zahanbiť a prináša exkluzívnu

pridal Barbora Korimčáková 13.2.2015 o 18:23


collage 610x396 Ralph & Russo

Hlavná inšpirácia pre tému tohtoročného Fashion weeku v Paríži opäť prichádza z prírody. Stali sa ňou kvety, ktoré dominujú aj na modeloch britského módneho domu Ralph & Russo. Nováčik v oblasti Haute Couture sa nenechal zahanbiť a prináša exkluzívnu kolekciu.

Duo Tamara Ralph a Michael Russo zvolili ako základ svojej kolekcie svieže, jarné pastelové farby ako parmská fialová či nevädzovo modrá. Nie len farby ale aj materiály im dodávajú sladký efekt. Vyzerajú takmer ako jedlé. Šaty ako pre kvetinové víly sú popretkávané gorálkami či zdobené čipkou. Modely sú jedinečné aj vďaka atypickým tvarom.
Na prehliadke v Grand Palais v Paríži sa stretli aj mnohé známe tváre. Inšpirovať sa prišli Cheryl, Angelina Jolie či Beyonce. Ako Ralph & Russo hovoria, sú hrdí na to, že módne divy sa na ich modely nechodia len pozerať ale rovnako rady si ich obliekajú. Mnohé kúsky z aktuálnej Haute Couture určite v nasledujúcom období zažiaria na červenom koberci.

collage1 610x475 Ralph & Russo

collage2 610x427 Ralph & Russo

collage3 610x384 Ralph & Russo

collage4 610x433 Ralph & Russo

collage5 610x427 Ralph & Russo

 



Zaradené pod: Novinky




Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]