Nová vôňa od Chanelu: Chance eau Vive

V týchto dňoch na pulty parfumérii dorazila úplná novinka z parfémov značky Chanel. Je ňou v poradí už štvrtá vôňa z radu Chanel Chance a nesie názov Eau Vive. Parfém je určený mladým energickým ženám, ktoré su sebavedomé, súťaživé, dravé, ale zároveň aj

pridal Lucy Lumtzerova 17.6.2015 o 22:18


Chance FragranceLanding large 2 610x343 Nová vôňa od Chanelu: Chance eau Vive

V týchto dňoch na pulty parfumérii dorazila úplná novinka z parfémov značky Chanel. Je ňou v poradí už štvrtá vôňa z radu Chanel Chance a nesie názov Eau Vive. Parfém je určený mladým energickým ženám, ktoré su sebavedomé, súťaživé, dravé, ale zároveň aj  hravé a milujúce zábavu. V duchu hravosti a súťaživosti sa nesie aj nová reklamná kampaň na tento parfém. Francúzsky režisér  Jean-Paul Goude sa nechal inšpirovať bowlingom a keďže značka Chanel okrem elegenacie miluje aj šport, tak aj táto kampaň sa nesie v tomto duchu.Režisér modelky obliekol do nadýchaných sukničiek “Tutu” so zníženým pásom z poslednej jarnej couture kolekcie  a do rúk im namiesto bowlingových gulí, dal obrovské flakóny voňaviek Chance. Hra sa môže začať  a dievčatá sa v tej chvíli premenia na nepremožiteľnú skupinu resp. gang Chanel. A o to predsa v dnešnom svete ide.

20150610 chanel 4 Nová vôňa od Chanelu: Chance eau Vive

Samotný parfém Chance eau Vive je sviežou a energickou kombináciou grapefruitu, vibrujúcou vôňou kvetov, ktorá sa dopĺňa  s arómou červeného pomaranča a nóty  Jazmínu, Cederu a Irisu. Je to typická letná vôňa, ktorá slávnu štvorku zaujímavo dopĺňa a nudiť Vás určite nebude.

CHANCE EAU VIVE 3 610x406 Nová vôňa od Chanelu: Chance eau Vive

 

chanel chance eau vive 3 610x407 Nová vôňa od Chanelu: Chance eau Vive  Okrem hravosti je táto kampaň zaujímavá aj tým, že v  reklamnom spote  majú modelky na sedačkách položené kabelky s nápisom Ladies First . Tieto slogany sa na jesennej prehliadke značky Chanel objavili priamo v rukách skandujúcich modeliek a podčiarkujú  práva feministiek a samozrejme emancipáciu žien. Karl Lagerfeld je módny génius a zároveň obhajuje ženy a feminizmus. Presne tak, ako to robila  aj samotná Coco Chanel.

 

 



Zaradené pod: Mejkap, Parfemy




Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]