Bratislavské módne dni: Módna prehliadka plesových šiat

V pondelok sa v bratislavskom hoteli Grand River Park konala noblesná prehliadka plesových šiat, ktorá bola vyvrcholením 10-teho jubilejného ročníka Bratislavských módnych dní. Na prehliadkovom móle sa predstavilo spolu  až 16 návrhárov či značiek. Návrh

pridal Lucy Lumtzerova 12.12.2015 o 18:36


MG 3036 0 610x406 Bratislavské módne dni: Módna prehliadka plesových šiat

V pondelok sa v bratislavskom hoteli Grand River Park konala noblesná prehliadka plesových šiat, ktorá bola vyvrcholením 10-teho jubilejného ročníka Bratislavských módnych dní.

Na prehliadkovom móle sa predstavilo spolu  až 16 návrhárov či značiek. Návrhári ako Zuzana Haková, Zlatica Hujbertová, Jana Pištejová, Lukáš Kimlička, Jana Jurčenko, Róbert Vrzala, Róbert Bartolen, Veronika Hložníková, Rozbora Couture, La Rena, Marmare Fashion Design, Ida Sandor, Katie Q, Otto Berg  predviedli svoje kolekcie a ukázali to najlepšie zo svojej kreatívnej tvorby plesových šiat. Svojou tvorbou prekvapila ja návrhárka slovenského pôvodu  Beata Rajská.

Prehliadku otvorila Riaditeľka Agentúry Promotion a Bratislavských módnych dní Mária Reháková a vniesla nás do sviatočnej predvianočnej atmosféry. Vyzdvihla bravúrnosť návrharskej tvorby a ocenila aj prístup historického pohľadu na niektoré modely, ktoré bol súčasťou prehliadky.   Ako prvý sa predstavil  módny Dom Alizé so svojou  detskou kolekcia návrhárov Dolce& Gabbana a Gucci.

collage1 610x717 Bratislavské módne dni: Módna prehliadka plesových šiat

Jana Pištejová sa nechala inšpirovať históriou Bratislavy a v jej kolekcii sme okrem historických prvkov mohli vidiet luxusné materiály a rafinovanú kombináciu čiernej, zlatej a bielej. Šaty dopĺňali kabelky Kataríny Feix a jej značky Katie Q a doplnky Valérie Ducko Kelecsényi.

MG 3022 610x406 Bratislavské módne dni: Módna prehliadka plesových šiat

Mužská štvorka návrhárov prekvapila svojou exkluzivitou a rafinovanosťou. Róbert Vrzala predstavil odvážny dvoj farebný model šiat s aplikáciami v podaní Andrey Heringhovej. Lukáš Kimlička predviedol kráľovskú róbu s rafinovaným výstrihom doplnenú o nádherné náušnice a kráľovskú korunu. Model predviedla jeho múza Miss Slovensko 2012 Kristina Krajčírová. Návrhár Robert Bartolen prekvapil inovatívnymi modelmi a nápaditými strihmi v kombinácii so zlatou a striebornou a Rozbora Couture zas klasickejšími modelmi plesových šiat z čipky a hodvábneho saténu.

collage4 610x524 Bratislavské módne dni: Módna prehliadka plesových šiat

collage3 610x518 Bratislavské módne dni: Módna prehliadka plesových šiat

Kimlicka 610x915 Bratislavské módne dni: Módna prehliadka plesových šiat

collage2 610x366 Bratislavské módne dni: Módna prehliadka plesových šiat

Zuzana Haková zas na mólo priniesla neobvyklé formy a materiály a rozlišné asymetrie plesových šiat, ktorými prekvapila a bola určite jedna z najzaujímavejších. Ida Sandor nesklamala a jej zaujímavo strihané šaty v minimalistickom štýle boli elegantné a chic zároveň.

MG 2950 610x406 Bratislavské módne dni: Módna prehliadka plesových šiat

Ida sandor 610x915 Bratislavské módne dni: Módna prehliadka plesových šiat

 

Zlatou bodkou večera bolo predstavenie modelu šiat Veroniky Hložníkovej inšpirovanej grófkou Bathory. Súčasou predstavenia krásnej čiernej róby bola aj prítomnosť slovenského režiséra Juraja Jakubiska, ktorý tento film režíroval.

Zdroj foto: BMD







Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]