Technologické módne doplnky z rady ASUS ZEN

Dnes je už inteligentný telefón neoddeliteľnou súčasťou outfitu každej ženy. A práve pri spoločenských udalostiach ako sú  plesy, bály, oskarové večery, či iné prestížne udalosti je najpodstatnejší jeho výzor. Okrem šiat, topánok a doplnkov sa dnes smart

pridal Lucy Lumtzerova 7.2.2016 o 21:22


cb712c1ea630ae6de0879afddc233361 610x403 Technologické módne doplnky z rady ASUS ZEN

Dnes je už inteligentný telefón neoddeliteľnou súčasťou outfitu každej ženy. A práve pri spoločenských udalostiach ako sú  plesy, bály, oskarové večery, či iné prestížne udalosti je najpodstatnejší jeho výzor. Okrem šiat, topánok a doplnkov sa dnes smartfóny stali dôležitým módnym doplnkom bežného dňa ako aj vyššie spomenutých spoločenských akcií.  Veď  ktorá žena by nechcela pôsobiť vkusne a tak trochu aj luxusne bez ohľadu na farbu šiat?

Popri moderných bielych a zlatých telefónoch sa akosi vytratili farby akou je napr. dominantná červená farba, ktorá práve v tejto módnej vlne zdobí pery, či nechty tých najsledovanejších módnych ikon. Práve týmto smerom rozmýšľala aj spoločnosť ASUS pri navrhovaní rady produktov pod označením ZEN. V ponuke ASUS telefónov nechýba práve krvavo červená.

asuszenfone2 Technologické módne doplnky z rady ASUS ZEN

Ide o techniku ktorá je vyšpičkovaná, ale povedzme si otvorene nepýta si tento outfit práve červený smartfón ?

GettyImages 504393344 760x1002 610x804 Technologické módne doplnky z rady ASUS ZEN

J LO na udeľovaní cien Zlatý Glóbus 2016

Povrch zariadení pôsobí vždy luxusne, či už zamatovo v prípade ASUS ZenFone 2, hodvábne v prípade ASUS ZenFone Selfie, alebo ako brúsený hliník v prípade ASUS ZenFone Laser. Špeciálnou kapitolou dizajnovej vyspelosti je ASUS ZenPad, ktorý pôsobí ako luxusná clutch kabelka, ktorá by krásne sadla aj k plesovým šatám. Ale keďže obľúbenú púdrenku do tabletu neschováte, odporúčame  ho samozrejme na bežný deň, kde sa okrem módneho doplnku k čomukoľvek uplatní omnoho efektívnejšie ako studnica neobmedzených informácií, zábavy a multimediálneho obsahu.

gsmarena 001 Technologické módne doplnky z rady ASUS ZEN

ASUS ZenFone2 Laser

11aa8770b097b2057e6a59c826a31a37 Technologické módne doplnky z rady ASUS ZEN

Fantastický dizajn je však len čerešnička na torte. To podstatné je vo vnútri. Ide predsa o techniku, a tú produkty ASUS nepoznajú kompromisy. Každý produkt je vo svojej triede nadštandard. A to sa týka jak výkonu, tak rýchlosti a v neposlednom rade i vstavanej foto technike. Vždy o niečo väčší displej vsadený do menšieho tela lemovaný uzučkým rámom. Vždy fantastické rozlíšenie zamerané aj na tie najmenšie zobrazovacie detaily. Inteligentný kontrast, ktorý nenechá veci zahalené do čiernoty. Technológia PixelMaster, široký záber, alebo fotenie v protisvetle. Len nedávno bol predstavený ASUS ZenFone Selfie, ktorý disponuje režimom „vylepšenie“, vďaka ktorému takmer zázračne zachytíte vlastnú tvár bez fľakov s jasnými kontúrami a so zjednotenou farbou pleti. Lahôdkou je aj natáčanie vlastných FullHD videí a pohlcujúci zážitok vďaka silnému kino zvuku, ktorý vás vtiahne do deja. Informácie o všetkých produktoch ASUS nájdete tu.







Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]