Indulona už nie je iba krémom na ruky

Tradičná slovenská značka Indulona prichádza na trh s novinkami a stajl pri prezentácii nových produktov, ako aj ich výrobe priamo v závode v Hlohovci nesmel chýbať. Indulonu si  určite všetci pamätáte a určite aspoň raz v živote ste tento krém  vyskúšal

pridal Lucy Lumtzerova 16.5.2016 o 20:50


5a76ae84 2e4e 470f a20c 04f81910a889 610x406 Indulona už nie je iba krémom na ruky

Tradičná slovenská značka Indulona prichádza na trh s novinkami a stajl pri prezentácii nových produktov, ako aj ich výrobe priamo v závode v Hlohovci nesmel chýbať.

Indulonu si  určite všetci pamätáte a určite aspoň raz v živote ste tento krém  vyskúšali. Mne sa s týmto krémom viažu spomienky na detstvo a na návštevy u mojej babičky, s ktorou sme si povinne natierali ruky a tá vôňa mi ju dodnes pripomína . Pravdou ale je, že za posledné roky krém Indulona upadol trošku do zabudnutia. Obal bol príliš socialistický a favoritmi krémov na ruky sa začali stávaťznačky ako Dove alebo Nivea. Keď som dostala pozvánku s názvom  “Tradičná INDULONA má veľké plány”, okamžite ma zaujala a chcela som hneď vedieť aké plány tento legendárny produkt pre nás má.

43af6726 d645 43ea 9696 31c157982859 610x406 Indulona už nie je iba krémom na ruky

Krém Indulona je na trhu už  takmer 70 rokov a patrí medzi absolútnych šampiónov na Slovensku i v Čechách, čo sa krémov na ruky týka. V 50-tych rokoch si získala prívlastok “zázračný krém”. Od marca 2013 patrí výroba produktov Indulona pod krídla spoločnosti farmaceutickej firme SANECA Pharmaceuticals. Na prelome rokov 2013 a 2014 dostala značka Indulona 2 ponuky na kúpu, bola v čiernych číslach a keďže jej chýbala dobrá marketingová stratégia, hrozil zánik tejto značke. A tak sa majitelia rozhodli zainvestovať do novej marketingovej stratégie a tá mala nasmerovať značku ďalej smerom hore, lebo nostalgia a viera v potenciál tejto značky rozhodli. Ako jediný krém na ruky sa Indulona  vyrába farmeceutickou metódou na farmeceutických zariadeniach z prírodnej vazeliny a vody. Presne tak ako v 50. rokoch keď začínala.

146786 indulona nestandard2 610x457 Indulona už nie je iba krémom na ruky

images 1 Indulona už nie je iba krémom na ruky

images Indulona už nie je iba krémom na ruky

 

Indulona ako veľkú novinku predstavila nový branding, alebo nové lákavejšie a farebnejšie obaly na svoje krémy na ruky. Omnoho väčšou novinkou je ale obohatenie portfólia klasických krémov na ruky aj o telové mlieka a telové krémy a o ochranný krém na nohy. Rada telových mliek zahrňuje Indulonu Original, Nechtíkovú, Marhuľovú a Olivovú a telové krémy sú v dvoc variantoch – Original a Olivová. Mojim favoritom je marhuľové telové mlieko s nádhernou vôňou. Má príjemnú jemnejšiu konzistenciu a balenie 250ml.

 

Style indulona article 610x457 Indulona už nie je iba krémom na ruky

 

IMG 55491 610x813 Indulona už nie je iba krémom na ruky

Výroba  prebieha v prísnych hygienických podmienkach a preto sme si do objektu museli obliecť až dva kusy ochranných plášťov, prezuviek a čapice a až tak sme mohli nahliadnuť do výroby a to konkrétne procesu spájania surovín a miešania krémov, balenia produktu do obalov a následného balenia do krabíc určených na expedíciu. Hlavnou prísadou ktorá robí tento krém jedinečným sú však ľudia, ktorý tak ako riaditeľka, vedúca výskumu aj dámy z výroby obetovali značke celý svoj profesný život. Robia svoju prácu s láskou a všade je cítit teplo a tradíciu rodinnej firmy.

IMG 5393 610x610 Indulona už nie je iba krémom na ruky







Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]