7 základných kúskov v šatníku každej ženy

Každé ráno stojíte pred preplnenou skriňou, ale aj napriek tomu si nemáte čo obliecť? Podľa fashion stylistov je to spôsobené tým, že v šatníku žien chýbajú základné kusy. Pre každú životnú situáciu potrebujete oblečenie, ktoré vyhovuje požiadavkám prost

pridal Michaela Stanislavová 27.6.2019 o 9:22


stajlsk title 610x447 7 základných kúskov v šatníku každej ženy

Každé ráno stojíte pred preplnenou skriňou, ale aj napriek tomu si nemáte čo obliecť?

Podľa fashion stylistov je to spôsobené tým, že v šatníku žien chýbajú základné kusy.

Pre každú životnú situáciu potrebujete oblečenie, ktoré vyhovuje požiadavkám prostredia a v ktorom sa budete cítiť dobre. Práve basic kúsky tieto nároky spĺňajú – sú jednoduché, univerzálne, nadčasové, dajú sa zaujímavo skombinovať s inými odevmi a nosiť na mnoho príležitostí.

Tu sú tie najzákladnejšie:

Biele tričko

Biele tričko bez potlače je úplný základ a môžete ho kombinovať úplne s čímkoľvek. Napríklad s džínsami, koženou bundou, či s úzkou puzdrovou sukňou. V závislosti od doplnkov sa hodí do práce, na rande či na voľný čas.

bieletricko 610x915 7 základných kúskov v šatníku každej ženy

Lodičky

Ďalšou klasikou šatníku sú čierne lodičky. Výška podpätku záleží od jednotlivca a podľa jeho uváženia. Každopádne musia byť kvalitné a pohodlné, aby ste v nich vydržali celý deň. Vynosíte ich do divadla, práce, k sukni, ale aj boyfriend rifliam.

lodicky 610x657 7 základných kúskov v šatníku každej ženy

Kožená čierna bunda

Biker jacket nie je len pre rockerky! Môžete ju nosiť na jar, v lete počas chladnej noci, ale aj na jeseň.

Omladí a osvieži každý outfit, ak si pod ňu dáte hrubý sveter, poslúži aj v zime.

kozenka 610x813 7 základných kúskov v šatníku každej ženy

Modré džínsy

Také, ktoré sa hodia k teniskám aj lodičkám a ich strih vám sadne dokonale.

jeansy1 610x915 7 základných kúskov v šatníku každej ženy

Elegantné sako

Sako je základný kúsok, ktorý pozdvihne váš outfit do iného levelu. Môcť ho skombinovať k nohaviciam, rifliam a sukni. Je to jednoducho perfektný kúsok, s ktorým sa dá krásne pohrať.

sako 7 základných kúskov v šatníku každej ženy

Univerzálna kabelka

Čierna, kožená, do ruky aj na rameno, do ktorej sa zmestí všetko potrebné no zároveň nie je obrovská. Investujte do menej nákladnej kabelky, no stále dbajte na kvalitu! Vydrží vám potom roky! Mala by sa hodiť do práce aj len tak do mesta, k vysokým topánkam aj elegantnejším teniskám.

kabela 7 základných kúskov v šatníku každej ženy

Biele tenisky

Biele tenisky sú univerzálny kúsok, ktorý môžete kombinovať ako von na voľný čas, tak aj do práce. Hodia sa paradoxne so sukňou širokého, ale i úzkeho strihu.

teniskyy 7 základných kúskov v šatníku každej ženy

bieletricko 150x150 7 základných kúskov v šatníku každej ženy teniskyy 150x150 7 základných kúskov v šatníku každej ženy kabela 150x150 7 základných kúskov v šatníku každej ženy sako 150x150 7 základných kúskov v šatníku každej ženy jeansy1 150x150 7 základných kúskov v šatníku každej ženy kozenka 150x150 7 základných kúskov v šatníku každej ženy lodicky 150x150 7 základných kúskov v šatníku každej ženy







Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]