Ktorá značka používa štipce na šatách pri fotení?

Stalo sa ti, že si si objednal nejaký kúsok oblečenia a aj po skontrolovaní veľkosti tabuliek, ti prišlo oblečenie úplne iné? Nemusí to byť práve stále tvoja chyba. Práve značka Asos sa môže chváliť najnovším škandálom. Na internetový obchod zverejnili n

pridal Michaela Stanislavová 30.4.2019 o 15:06


stajl asos title Ktorá značka používa štipce na šatách pri fotení?

Stalo sa ti, že si si objednal nejaký kúsok oblečenia a aj po skontrolovaní veľkosti tabuliek, ti prišlo oblečenie úplne iné? Nemusí to byť práve stále tvoja chyba.

Práve značka Asos sa môže chváliť najnovším škandálom.

Na internetový obchod zverejnili nechtiac fotky, kde je jasne vidieť, ako si vypomáhajú štipcami. Čím sa snažia vzbudiť dojem, že modelke šaty výborne sedia a priliehajú, lenže v skutočnosti sú za tým kancelárske klipy. Tým pádom šaty nemusia mať tak skvelý strih, ako sa na prvý pohľad zdá. A ty nemusíš doma smútiť nad tým, ako ti nesadli a je chyba v tebe a tvojej postave.

Keďže je jasné, že Asos kancelárske klipy na fotkách nenechala naschvál a takýmito praktikami sa nechce chváliť, fotky z webu stiahla.

Prv ale na to upozornila Ronnie, ktorá fotky zavesila na Twitter, kde sa to dostalo medzi širokú verejnosť. Len za pár dní dostal jej príspevok 95tisíc lajkov a 35tisíc retweetov.

Ľudia začali Asos nazývať “fake fashionom” a vznikla vlna kritiky, kde píšu negatívne skúsenosti, prečo im kúsky oblečenia od spomínanej značky nesadli.

Na to všetko nakoniec Assos zareagoval so slovami, že sa hlboko ospravedlňuje za viditeľné klipy a situáciu vyrieši.

Čo myslíte, zamestnajú nových grafikov, ktorí im štipce vymažú vo photoshope alebo prestanú optický klamať a začnú ukazovať pravé strihy oblečenia?

Máte niekto skúsenosti s touto značkou? Prípadne máte pocit, že sa vám to stalo pri inom eshope?

Názor alebo skúsenosť zanechajte v komentári.

stajl asos 2 Ktorá značka používa štipce na šatách pri fotení?
stajl asos 3 462x1000 Ktorá značka používa štipce na šatách pri fotení?

 

stajl asos 4 462x1000 Ktorá značka používa štipce na šatách pri fotení?







Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]