5 módnych trendov na jar 2019.

Jar, už klope na dvere a nová módna sezóna je tu. Buďte pripravení a obohate svoj šatník niečím novým, čo je práve trendy. Mnoho z nich ste si už mohli všimnúť. Obchody práve pomaly menia tovar a prinášajú rôzne kúsky. Tak, ako minulý rok sa stále drží š

pridal Michaela Stanislavová 27.2.2019 o 15:51


5 modnych trendov 4 610x443 5 módnych trendov na jar 2019.

Jar, už klope na dvere a nová módna sezóna je tu. Buďte pripravení a obohate svoj šatník niečím novým, čo je práve trendy.

Mnoho z nich ste si už mohli všimnúť. Obchody práve pomaly menia tovar a prinášajú rôzne kúsky. Tak, ako minulý rok sa stále drží športová móda. Veľké mikiny, športové tenisky a oversize tričká stále ostávajú, ale pridali sa k ním vážne zaujímavé kúsky.

 

Neónová farba na všetkom!

Neónová farba je momentálne in. Krikľavá zelená, žltá, limetková, či žiarivo rúžová vás určite vytrhne z davu. Kedysi sme tieto farby považovali za viacmenej iba športové. Dnes si ju môžete pokojne obliecť do kancelárie. Vyrábajú sa v tejto farbe, už aj rôzne spoločenské šaty, úzke sukne, či celé kostýmy. Tak sa neboj a obleč si tieto farebné tóny.

Experimentuj a buď videná.

5 modnych trendov 1 610x342 5 módnych trendov na jar 2019.

 

Mohutné a nadýchané rukávy!

Móda sa vracia a s ňou aj rôzne trendy. Prvky z 80. rokov sú späť a zaradili sa medzi jedny z trendov v roku 2019. Nadýchané rukávy budú zdobiť nejeden outfit. Týkať sa to bude najmä šiat a rôznych košieľ.

Pôsobí to elegantne a jemne.

5 modnych trendov 2 610x419 5 módnych trendov na jar 2019.

 

Košeľové šaty a prúžkový vzor!

Akoby sa všetci návrhári dohodli a modelky na svetových mólach predstavili to isté. Tento rok Vám nemôže v skrini chýbať aspoň jeden kus košeľových šiat. V kurze budú najmä tie prúžkované a predovšetkým dvojfarebné. Tie sa nebudú objavovať len na šatách, ale budeme ich môcť vidieť aj na overaloch, sakách či šortkách. Farebnosť bude vo viacerých tónoch.

5 modnych trendov 3 610x342 5 módnych trendov na jar 2019.

 

Oversized vesty!

Jedným z najväčších trendov tohto roka sú overzised vesty, ktoré urobili veľký dojem, už na prehliadkach. Budú zvyčajne dlhšie, ako sme boli doteraz zvyknutí. Predĺžené vesty viacerých farebných spojení, či vzorov. Tento kúsok sa bude jednoducho kombinovať, pretože sa hodí takmer ku všetkému.

5 modnych trendov 5 610x453 5 módnych trendov na jar 2019.

 

Farebné ženské nohavicové kostýmy!

Ako posledné tu máme niečo z elegancie. Módny svet ovládli maskulínne saká, doplnené nohavicami alebo kraťasmi. Sako sa oblieka na nahé telo, čím to dodáva štýl a nepredstavuje nudnú kancelársku módu. Keďže sa jedná o kolekciu na jar 2019, prevedenie bude vo sviežich a výrazných tónoch. A to v rúžovej, červenej, žltej, či v modrej.

5 modnych trendov 7 610x342 5 módnych trendov na jar 2019.

 

Čo si myslíte o trendoch na túto jar vy? Názor zanechajte v komentári.







Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]