Svetové modelky a pyžamové looky v bežnom dni!

PJ’s Style! V nočnom a pohodlnom oblečení, určenom na spánok, si vyrazili do ulíc aj tie najväčšie móde ikony. Ladia to s topánkami na opätku alebo teniskami. Znie to komicky, ale tento trend je čoraz viac obľúbení a nie je to výmysel žiadneho módn

pridal Michaela Stanislavová 23.11.2018 o 13:18


Selena Gomez top 610x392 Svetové modelky a pyžamové looky v bežnom dni!

PJ’s Style!

V nočnom a pohodlnom oblečení, určenom na spánok, si vyrazili do ulíc aj tie najväčšie móde ikony. Ladia to s topánkami na opätku alebo teniskami.

Znie to komicky, ale tento trend je čoraz viac obľúbení a nie je to výmysel žiadneho módneho tvorcu, skôr výdobytok súčasnej rýchlej doby.  Vznikol priamo v uliciach Dublinu a postupom času sa rozšíril do ďalších veľkých miest. Novodobé módne šialenstvo zašlo až tak ďaleko, že niektoré supermarkety museli nosenie pyžama vo svojich priestoroch zakázať.

Nemenová pobočka známeho obchodného reťazca v Cardiffe, postavila pred vchod ceduľu s nápisom: “V snahe zabrániť trápným situáciám, žiadame našich zákazníkov, aby k nám chodili normálne oblečení. Bez topánok a v nočnom odeve sa do nákupných priestor nedostanú.

Podľa amerických prieskumov až 30% obyvateľov pracuje z domu, a až 48% manažérov z 90 krajín sveta si odpracuje polovicu svojho pracovného týždňa v posteli.

Preto začali vznikať pohodlné PYŽAMOVÉ KÚSKY NA BEŽNÉ NOSENIE.

Pyžamové prvky vo svojich kolekciách predviedli značky Fendi, Givenchy, Michael Kors, Valentino a mnoho ďalších.

 

Hailey Baldwin v Justinovej košeli

Modelka Hailey Baldwin aj napriek krásnej postave obľubuje oversized štýl, ktorý je podobný tomu chlapčenskému. Nie je preto žiadna novinka, že na prechádzku mestom sa vybrala v košeli, ktorá vyzerá presne ako jej snúbenca Justina Biebera. Hailey si ju obliekla ako kratšie šaty a doplnila čiernymi topánkami s farebnými šnúrkami. Vyzerá v tom skvelo, nehovoriac isto o príjemnom a voľnom pocite.

Hailey Baldwin 610x833 Svetové modelky a pyžamové looky v bežnom dni!

 

Gigi Hadid a jej zeleno-biele pruhy

Sestra z dvojice Hadid (Gigi) je už dlho považovaná za módneho guru. Tentokrát si vyšla do ulíc v zelenom pásikavom sete, ktorý si obliekla na bežný deň. Neváhala ho doplniť sandálkami na vysokom opätku a štýlovými okuliarmi. Spodný diel upevnila viazaním, čím dodala modelka kontrastný look, ktorý si musel všimnúť snáď každý.

Gigi Hadid 610x916 Svetové modelky a pyžamové looky v bežnom dni!

 

Kate Moss búra hranice všednosti

Krásna modelka Kate Moss, ktorú obdivovali ešte naše mami je módna ikona aj v jej 44-ke. Táto hviezdna diva vie, že módne trendy treba porušovať, vymýšľať nové a iné je originálne! Preto si aj ona na bežný deň vybrala štýlové pyžamo, ktoré svojím materiálom pôsobí veľmi príjemné a jemne.

Kate Moss 610x915 Svetové modelky a pyžamové looky v bežnom dni!

 

Pyžamové outfity sú čoraz obľúbenejšie a preferovať ich začína čoraz viac ľudí.

Tak čo, trúfli by ste si výjsť do ulíc v pyžame?

Selena Gomez

Selena Gomez 610x915 Svetové modelky a pyžamové looky v bežnom dni!

 

 

Victoria Beckham

Victoria Beckham 610x916 Svetové modelky a pyžamové looky v bežnom dni!

 







Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]