LETO 2018 a jeho najväčšie fashion trendy

Vysoké teploty nás síce zatiaľ neopúšťajú, ale tohtoročné leto sa či už chceme alebo nie, pomaly chýli ku koncu. Sandálky, šortky a tielka vystriedajú jesenné vychytávky, o ktorých si u nás ešte určite prečítate. Avšak teraz krátky throwback, v ktorom sa

pridal Barbora Korimčáková 27.8.2018 o 9:02


stajlsk levis tricko 610x813 LETO 2018 a jeho najväčšie fashion trendy

Vysoké teploty nás síce zatiaľ neopúšťajú, ale tohtoročné leto sa či už chceme alebo nie, pomaly chýli ku koncu. Sandálky, šortky a tielka vystriedajú jesenné vychytávky, o ktorých si u nás ešte určite prečítate. Avšak teraz krátky throwback, v ktorom sa pozrieme na to, čo sa v lete 2018 nosilo a na čo ešte budeme dlho spomínať.

Tričká Levi´s
Logá značiek sa opäť dostávajú do popredia. Niektorí to možno považujú za gýč, iní ich jednoducho milujú. Jednoznačne jeden z najväčších hitov tohto leta, ktorý sa stal tak trochu mainstreamovým kúskom je tričko s logom Levi´s. Určite ste nemohli prehliadnuť, že ulicami sa to týmito tričkami len tak hemží, nosia ich muži ženy a aj deti. Sú praktické, použiteľné v outfitoch takmer každého štýlu a vďaka ich jednoduchosti je s nimi možné ľahko experimentovať. Ak chcete zapadnúť do davu a staviť na istotu, jednoznačne dobrá voľba.
 

Farebné kožené sukne
Kožené sukne sú na scéne už dávno a miluje ich nejedna z nás. Ich pestrofarebné variácie sa však stali obľúbenými najmä toto leto. Sexy a ľahko kombinovateľné. Sú však v prípade vysokých teplôt aj pohodlné?

stajlsk Farebne kozene sukne LETO 2018 a jeho najväčšie fashion trendy

 

Farebné vrkoče
Typické najmä pre festivalové outfity, vidieť ich môžeme ale aj kdekoľvek inde. Farebné príčesky do vrkočov určite patria k trendom tohto leta a čo môže byť lepší doplnok ako do detailov vyzdobená koruna krásy?

stajlsk Farebne vrkoce 610x406 LETO 2018 a jeho najväčšie fashion trendy

 

Krajkové podprsenky
Jeden by si myslel, že vyniknúť môžu len v spálni. Ale ako to už býva, nájdu sa odvážlivci, ktorí do svojich outfitov dokážu zakomponovať aj zvláštne veci a neboja sa ani odhaliť viac. Koniec koncov prečo by mali také pekné kúsky ako sú krajkované podprsenky zostať skryté?

stajlsk Krajkove podprsenky LETO 2018 a jeho najväčšie fashion trendy

 

Ladvinky
Svoju zlatú éru zažili v 90-tych rokoch a však v súčasnosti sa vracajú v nových variáciách a sú skutočným trendom leta 2018. Od športových, až po elegantné kúsky, ktoré sa môžu stať šperkom každého outfitu. Sú malé a praktické, preto sa rýchlo stali veľmi obľúbené. Mnohé známe značky vo veľkom rozširujú sortiment týchto mini kabeliek a určené nie sú len pre dámy, rovnako môžeme nájsť modely pre mužov.

stajlsk Ladvinky 610x915 LETO 2018 a jeho najväčšie fashion trendy

 

Sieťky
Sieťový materiál sa ukázal ako veľmi obľúbený trend už dávnejšie. Snáď len málokto si nevyskúšal sieťované pančušky. Sú sexy a podľa vlastnej fantázie sa dajú zakomponovať do outfitov rôznych štýlov. Okrem nich však sieťovinu môžeme vidieť aj všade inde. Topy, šaty, cardigany, či spodné prádlo. Taktiež veľmi častá súčasť outfitov tohtoročných festivalov.

 stajlsk Sietky LETO 2018 a jeho najväčšie fashion trendy

 

Trblietky
Nie len na kúskoch odevu, ale aj na koži vyniknú trblietky. Pekný a trochu extravagantný doplnok make-upu alebo alebo aj účesu. A čo tak trblietkové tetovanie? Sú veselé a sú všade!

stajlsk Trblietky 610x616 LETO 2018 a jeho najväčšie fashion trendy







Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]