Contouring – hra svetla a tieňa

Technika kontúrovania je založná na tieňovaní tváre, hry svetla a tieňa. Momentálne patrí medzi vychytávky v líčení a preto Vám dnes predstavíme nemeckú kozmeticku značku ALCINA , ktorá je známa predovšetkým vlasovými produktmi, ale do popredia sa u nej

pridal Lucy Lumtzerova 5.6.2017 o 20:52


Contouring 2 610x343 Contouring   hra svetla a tieňa

Technika kontúrovania je založná na tieňovaní tváre, hry svetla a tieňa. Momentálne patrí medzi vychytávky v líčení a preto Vám dnes predstavíme nemeckú kozmeticku značku ALCINA , ktorá je známa predovšetkým vlasovými produktmi, ale do popredia sa u nej dostáva aj rada dekoratívnej kozmetiky a to najmä jej famózny“Contouring kit”, ktorý je skutočne úžasný. Je  určený pre jednoduché, ale profesionálne tvarovanie, vďaka ktorým zvládnete všetko za tri minúty. Podľa typu pleti a osobných preferencií si môžete vybrať medzi púdrovými, alebo krémovými produktami.

Contouring 1 Contouring   hra svetla a tieňa

 

Profesionálne kontúrovacie púdre tvoria dva odtiene. Opticky potláčajú, alebo presvetľujú tie časti tváre, na ktoré ich nanesiete. Odtieň dark sa perfektne prispôsobí každému tónu pleti. Odtieň light efektne zvýrazňuje partie tváre. Veľmi jemná textúra sa nelepí a nezdôrazňuje póry, alebo vrásky a vydrží po celý deň.

contouring 3 610x413 Contouring   hra svetla a tieňa

 

 

Contouring 31 Contouring   hra svetla a tieňa

Krémový Contouring tvorí tmavá ceruzka – Soft shaping pencil a presvetľujúci korektor Light brigh concealer. Jednoduchým vytvorením číslice tri po okraji lícnych kostí vytvoríte ten správny efekt  a za sekundu vymodeluje lícne kosti, spánky, očné viečka aj líniu brady. Svetlým korektorom vyplníte líniu čela, nosa, dolné viečka a stred brady a nakoniec to zafixujete luxusným sypkým púdrom. Všetky prípravky z radu ALCINA Contouring môžete vzájomne kombinovať. Je dôležité zachovať kombináciu krém na krém a púder na púder.  Pri púdrovom contouringu je potrebné použiť púder priamo na make-up pred aplikovaním samotných kontúrovacích prípravkov. Luxusný sypký púder vytvára efekt zjednotenej žiarivej pleti. Inovatívna textúra nezdôrazňuje vrásky ani póry a na pleti ju vôbec nie je vidieť.

 







Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]